Zovem se Josip Vrandečić (65) boravište Split,moji sportski protivnici(klasa F-1-C) a inače prijatelji ,bili su u mojoj mladosti,između ostalih, Merory Julije i Vilim Kmoch(aeroklub Zagreb).Profesor Kmoch mi je predavao na VZŠ u Zagrebu,i zahvaljujući dečkima sa Lučkog oštrili smo se za sve sportske obračune diljem lijepe naše,koja je onda bila u sastavu former YU.Moj najveći modelarski uspjeh je,nastup za ''repku'' RH, u sastavu Andričić,Krčmar i moja malenkost.
Sada sam u mirovini, letim sa Cessna 182 (ic),TT-40(e),Spitfire Vb(ic) ,Piper (e) i Extra 330 (e).TX je Futaba T8FG.Još jednom i ovom prilikom zahvaljujem Pongri i Robiju,što su mi pomagali i još pomažu u nabavi opreme i alata za ovaj divni hobby (ja ga zovem sport),i što su mi sugerirali da se prijavim na ovaj forum.Hvala Vam na vremenu
Mes(nadimak)
Julije Merory i njegove Erike se veoma dobro sjecam,
tekmali su oboje sa Gumenjakom a sada ti je ovdje Giga koji je sa njim Pajdas dok Julije vozika RC Ladje po Jezeru,
Giga mi je obecao da bi me povezao sa Julijem ali Giga je od kada je prodao svoj Bandseg i sada reze Drva za lozenje po Selima Laserom prebukiran,dok ne padne Snijeg nema nam Gige !
Vili Kmoch,na zalost nas je za uvijek napustio inace smo se posjecivali veoma cesto,
Tebi Pozdrav, poslije ovoga znam nesto vise o tebi,
i ako sam i sam veoma intenzivno tekmao sa Slobodnjacima do jeseni 1969 kazi mi jos koje godine si ti jurio po tekmama,
i lijepo vrijeme zelim, Iv