Odg: predstavite se
Reply #984 –
Pozdrav svima, ja sam Zen (28) iz Zagreba, na forum sam se prijavio prije mjesec, dva, a sada je i došlo vrijeme da se predstavim.
RC modelarstvo mi je bila želja čitav život i početkom 2013 sam si kupio V911, i zaljubio se u hobi. Sredinom prošle godine sam nabavio Skyartec Mini CPx, i preradio sam kontroler (NASA 701) da radi sa kinez simulatorom kupljenim na ebayu. Od tad "treniram" na gotovo svakodnevnoj bazi na Phoenix-u i Real Flight 7 letenje sa CP helićima, a tu i tamo letim i avionima za gušt.
Multikoptere nisam još ni dirnuo, ali imam ogromnu želju složiti FPV trikopter do ljeta, da mogu zujati okolo na moru.
Trenutno posjedujem CopterX 450V2 (flybared) u radnom stanju i CopterX 450 DFC (koji je baš pri kraju slaganja), i DX8 stanicu. Pošto nemam auto ili nekoga da me vozi okolo kad hoću letit, prmarno me interesiraju 450 size helići jer stanu u ruksak, sve ostalo je po mojem mišljenju preveliko i preskupo, pogotovo za početnika kao mene. Sljedeći na redu je 450L Dominator.
Inače se bavim elektronikom i mehanikom cijeli život, tako da mi se čini da je ovo stvar za mene.