Zadnje vrijeme gledam Walkera modele i nemam neko iskustvo s njima, tipa nisam ih posjedovao, ali sam imao prilike isprobati dva modela.
Za oko mi je zapeo ovaj:
http://www.ehirobo.com/shop/product_info.php?cPath=419&products_id=9389New Walkera HM UFLY-S Rc HelicopterNaime dovoljno je težak 300grama da ga vjetrić ne nosi. Ima dva brushless motora, i čak ima nekakv žiroskop električni.
Djelovi nisu tako skupi a koliko vidim po youtubu svašta se da modificirati na njemu.
Cijena je po meni ok 134$. Letio sam s njim malo i super je stabilan, djeluje kao teži helić u zraku nego što zapravo je, stabilniji.
Solo je mikro mali heli, lagan, i leprša na vjetru, da se i po vjetru letiti kao je kolega jedn stavi i filmić, no bolje je kad ga nema, jer to je samo borba da ga održiš u zraku. On je genijalan za po doma, u nekom većem zatvorenom prostoru i za mirne ljetne dane ludnica. Otoporan na udarce , padove. I djelovi na HK-u su smiješnih cijena.
No eto ovo me zaintrigiralo, veći je, 4ch, ima masu , pa vani po vjetru ide(u nekoj normalnoj dozi vjetra, ne oluja) i veći je pa ga vidiš na većoj daljini bolje.
Ja bi najradije oba imao
*ZG, da najčešće ne ispadne ni 23% nego nekih 18-19% vrijednosti. Ma whatever