Pay Pal July 25, 2011, 06:08:10 pm Pozdrav! Zanima me koje dokumente treba poslati na pay pal da bi mogao aktivirati račun.Napominjemda sam se registrirao na pay pal ,ali oni traže neku sigurnosnu provjeru,pa sam već tri puta slaofaksom (jedno faksiranje dođe 80 kuna) ove dokumente: kopiju osobne prednju i zadnju stranu isto i kreditnu karticu međutim nito nije dovoljno,pa me zanima koje još dokumente treba faksirati.Posjedujem Master Card prepaid karticu Hypo Alpe Adria Bank Zahvaljujem. Evo što piše kad trebam potvrditi karticuVrijedi slikom (naprijed / nazad kopija)Nedavne izvodu prikazuju posljednje četiri znamenke na kartici, adrese za naplatu i svoje puno ime kao registrirana na svoj PayPal računDokumenti učitao treba biti na engleskom ili prevedene na engleski i ovjerena od strane državne agencije. Mi ćemo vas kontaktirati u roku od 7-10 radnih dana da biste dovršili postupak. Ako imate bilo kakvih problema sa slanjem datoteke, molimo Vas obratite se našem podršku korisnicima za pomoć.
Odg: Pay Pal Reply #1 – July 25, 2011, 08:45:05 pm Quote from: Antena1958 on July 25, 2011, 06:08:10 pmveć tri puta slaofaksom (jedno faksiranje dođe 80 kuna) ove dokumente: kopiju osobne prednju i zadnju stranu isto i kreditnu karticu međutim nito nije dovoljno,pa me zanima koje još dokumente treba faksirati.Posjedujem Master Card prepaid karticu Hypo Alpe Adria Bank Vrijedi slikom (naprijed / nazad kopija)Dokumenti učitao treba biti na engleskom ili prevedene na engleski i ovjerena od strane državne agencije. PAYPAL.COM?ne paypaI.com (veliko I (i) umjesto malo L (l) ) i slične igrarije?? (što su varali ljude i tražili razne podatke za krađu identiteta)Pitam jer sam se ja regao sa svega par klikova, upisao brojeve amex i mastercard kartica, i to je to. funkcionira bez greške preko 150 kupovina.nema slanja faxom dokumenata ni nekih ovjera engleskih prijevoda nikome nemoj slati svoj paypal username, password pogotovo niti expiration date te broj kartice.BTW, za što se ti regaš od ove 2 opcije??
Odg: Pay Pal Reply #6 – July 27, 2011, 09:03:19 pm Ja sam se registrirao vrlo jednostavno! Unio broj kartice i podatke oni skinuli par kn da bi ja mogao ucitat onaj kod za provjeru koji pise u transakciji. Osao do banke i trazio broj, i on mi zapisao na papiric, pri logiranju na paypal unio i to je to:D i od tada imam 300 narudzbi od toga samo jedna carinjena :$ https://t.me/pump_upp