Kako se oduprijeti... July 31, 2011, 05:00:36 pm želji da se napravi neki model, čim ga vidiš?Znaš da nemaš vremena a ponekad ni novaca, ali opet .... Striker, listen, and you listen close: flying a plane is no different than riding a bicycle, just a lot harder to put baseball cards in the spokes.
Odg: Kako se oduprijeti... Reply #1 – July 31, 2011, 06:10:52 pm dobra terapija je i ići letit nekaj kaj već imaš. ne gledati na kompu nekaj kaj nemaš...a ako imaš hrpu modela, ne letiš sve 100%, rasprodaj višak pa bu prije bilo i za taj neki novi. nema smisla gomilati osim ako ne čuvaš za klince...provjereno funkcionira.
Odg: Kako se oduprijeti... Reply #2 – July 31, 2011, 06:56:55 pm Quote from: Tomislav_ZG on July 31, 2011, 06:10:52 pmdobra terapija je i ići letit nekaj kaj već imaš. ne gledati na kompu nekaj kaj nemaš...a ako imaš hrpu modela, ne letiš sve 100%, rasprodaj višak pa bu prije bilo i za taj neki novi. nema smisla gomilati osim ako ne čuvaš za klince...provjereno funkcionira. E dobra tema koja me speglala u zadnje vrijeme, a odgovor je ovaj odličan.Prvo porazbijat i izletit sve kaj imam napravljeno. Ono što ne trebam prodati. Jer sa vremenom se skupi previše u biti smeća koje nemam prostora gdje staviti.Eto zato radim malu jedrilicu koju sam neki dan vidio kod Tomislava (amatera)
Odg: Kako se oduprijeti... Reply #3 – July 31, 2011, 08:46:58 pm Moraću nešto pokušati....Ali evo,juče ideja o nekoj "cheap" jedrilici od deprona/izoflora koju bismo ispaljivali bandžijemi danas mi se samo to vrti po glavi.....A bolje mi je ovo mnogo puta od pecanja i sl. aktivnosti Striker, listen, and you listen close: flying a plane is no different than riding a bicycle, just a lot harder to put baseball cards in the spokes.
Odg: Kako se oduprijeti... Reply #4 – July 31, 2011, 09:31:30 pm Vrlo teško, meni supruga već par mjeseci prijeti da bu jedan dan sve modele pobacala kroz balkon . A nije mala količina (6 aviona, 8 helikoptera i desetak auto modela) pa ti vidi.
Odg: Kako se oduprijeti... Reply #5 – July 31, 2011, 11:27:03 pm dobit će upalu mišića dok to sve pobaca i have fun with my funjet, it' ultra fun flyfly mirage 2000
Odg: Kako se oduprijeti... Reply #6 – July 31, 2011, 11:47:53 pm Quote from: Tomi on July 31, 2011, 09:31:30 pmVrlo teško, meni supruga već par mjeseci prijeti da bu jedan dan sve modele pobacala kroz balkon . A nije mala količina (6 aviona, 8 helikoptera i desetak auto modela) pa ti vidi.Pa ti si lud