aurora 9 quadcopter August 26, 2011, 05:27:33 am konacno je poletio alu quad koji sam napravio i to na kraju sa starim kontorlerom +mode. Iako imam dva kontrolera s novim cipom i softwareom nisam uspio slozit tj poletit tako da je za sada ova opcija dok neko ko se bolje razumije i tko ima vise zivaca to mis slozi jer ja nikako da uspijem.Uglavnom pitanje moze li mi netko napisati detaljno upute kako umixati na aurori 9 da letim u x mode. u plus modu radi tj leti e sad kako to umixati i poletiti u x modu?na spektrumu je to bilo jednostavno ali ovdje se bas i ne snalazim jer sam tek kupio stanicu. Sjedi mrav na banderi i umače keks u struju
Odg: aurora 9 quadcopter Reply #1 – August 26, 2011, 07:10:10 am jednostavno podesi u stanici elevon mix i to je sve. www.jazz-copter.com
Odg: aurora 9 quadcopter Reply #2 – August 26, 2011, 08:47:51 am ako nije problem moze upute kako da to podesim? tnxmenu,.... Sjedi mrav na banderi i umače keks u struju
Odg: aurora 9 quadcopter Reply #3 – August 26, 2011, 09:37:25 am slikao sam ti, vjerujem da bu ti to radilo.obavezno probaj dok držiš model u ruci, daj malo gasa tek da se zavrte motori, i onda nagni palicu naprijed/nazad, lijevo/desno i gledaj jel se ok ubrzavaju,možda će trebati reversati kanal na stanici....pa javi
Odg: aurora 9 quadcopter Reply #4 – August 26, 2011, 10:57:16 am probat cu pa javim, cujemo se. jedan dan cu do zg pa cu ponjet oba quada jedino sam uspio poletit sa svojim kontrolerom + mod- stari software 4,5a narucio sam i juce mi dosao jos jedan KK kontoler x mod s novim softwerom smd chip jaci(s ebaya ) ali nisam ni si njime uspio poletit jednostavno neznam ustimati)sa svojim sam poletio iz prve (ponesem u zg pa da mi pogledas u cemu je problem sa x-modom. s novim softwerom jednostavno me nece) Sjedi mrav na banderi i umače keks u struju
Odg: aurora 9 quadcopter Reply #5 – August 26, 2011, 11:52:30 am jesi napravio stick centering? to je GLAVNI razlog zašto ljud ne mogu armati novije firmware.imaš lijepe upute sa sličicama na stranicama od minsoo kima, pa pogledaj tamohttp://www.kkmulticopter.kr/index.html?modea=manual
Odg: aurora 9 quadcopter Reply #6 – August 26, 2011, 04:38:36 pm armam ja oba ali ni jedan ne radi divljaju motori nemozes poletit jednostavno sam odusto dok mi neko ne pomogne a do tada sam stavio stari kk s 4,5 koji je u + modu cisto da imam nesta letit Sjedi mrav na banderi i umače keks u struju
Odg: aurora 9 quadcopter Reply #7 – August 26, 2011, 06:51:18 pm evo i s ebaya proradila sad tek vidio da moras napisat koji ces mod + ili x ako ne napises dolazi u plusu Sjedi mrav na banderi i umače keks u struju
Odg: aurora 9 quadcopter Reply #8 – August 29, 2011, 02:14:11 am tomislav tnx na infu radi ta kombinacija samo sto je potrebno ukljuciti 4 kanal ruder Sjedi mrav na banderi i umače keks u struju