Odg: F 14 izrada Reply #15 – September 26, 2011, 01:41:52 pm Ma zakon, jedva čekam da ga sklepam. Čakovec R/C Flying
Odg: F 14 izrada Reply #17 – September 26, 2011, 02:59:25 pm IIII kak mi se smije , Čuj, zabil sam si još nekaj zbušiti .... Kad morem doleteti? Čakovec R/C Flying
Odg: F 14 izrada Reply #18 – September 27, 2011, 10:59:32 am 9x 100% provjereno ima opciju servo-slow i servo-delay.Samo naprijed. Striker, listen, and you listen close: flying a plane is no different than riding a bicycle, just a lot harder to put baseball cards in the spokes.
Odg: F 14 izrada Reply #19 – October 15, 2011, 11:28:24 am Izrada ide dalje, naravno kad se nađe vremena.Napravljeni su nosači za krila :Cijeli sistem krila je pričvršćen na trup :Dok se to sušilo, krenulo se u izradu horinzotalnih stabilizatora. Koristio se carbon, a da pojačam konstrukciju, napravil sam rupu u većoj carbonskoj šipci, i profural sam manju carbonsku šipkicu kroz tu veliku.....Napravljene su vodilice. Pošto nisam našao ništa od aluminija ili mesinga u veličini koju sam trebao, dobra je bila i plastična vodilica :Servači ubačeni u igru :Na servače stavljen i šper da se ne bi micali..I došlo vrijeme da se horizontalci zalijep na trup. Stavio sam od špera "stoper" , kojeg sam sa CA zalijepil na carbonsku vodilicu od horizontalca : Naravno stavljen je i home made control horn koji još nije zalijepljen :Sad radim push rodove, pa kad ih stavim gore, onda ide lijepljenje control horna na carbon vodilicu....Nastavak slijedi.... Čakovec R/C Flying
Odg: F 14 izrada Reply #20 – October 15, 2011, 01:41:39 pm Odlično to napreduje, veselim se gotovom proizvodu. lp,Marko
Odg: F 14 izrada Reply #21 – October 15, 2011, 02:22:02 pm Jes jes, i ja, ali ve dok vidim sve probleme koje imam sa Cessnom, čisto me strah kak bo ovo išlo kaj sam sam napravil Čakovec R/C Flying
Odg: F 14 izrada Reply #22 – October 15, 2011, 10:24:12 pm Dobro ti ide , samo naprijed , vidim da si pedantan, precizan i uredan , to ti zlatno pravilo
Odg: F 14 izrada Reply #23 – October 16, 2011, 09:58:21 am Dobar posel. Jesi probal staviti model na vagu? Koja je očekivana težina?Vidim da radiš sa PU lijepilom pa bude težina valjda ok. http://www.youtube.com/user/Zac1970http://mak-velikagorica.hr/
Odg: F 14 izrada Reply #24 – October 16, 2011, 11:46:28 am Vagal sam ga jučer sa baterijom, motorom, esc-om i ispalo 630 grama, još moram polijepiti 5 stvari, i pošmirglati sve.... Ćemo da vidimo... Čakovec R/C Flying
Odg: F 14 izrada Reply #25 – October 16, 2011, 03:11:19 pm Frende ti si puko ko kokica :DDD Svaka ti dala
Odg: F 14 izrada Reply #26 – November 16, 2011, 11:27:26 pm Evo nastavka, avion je u međuvremenu završen, još samo farbaraj je ostao.. Da se vratim malo na izradu. Evo snimke pomičnih krila :pomicna_krilaServači pospojeni : Zatvoreni gornji dio : I postavljena sva ojačanja :I kokpit je pošmirglani, kao vodilju sam imao od makete kokpit : I postavljeni vertikalni stabilizatori na 5 stupnjeva :I uz pomoć kolege Zero-a, napravljeni maiden.... Ja ga nisam vozal, reglirali smo ga za početak, pa je prva vožnja odrađena od strane nekog iskusnijeg...Prvi let je sa delta krilima, a drugi sa otvorenim krilima ( još treba vidjeti kak se ponaša kad se u zraku krila otvaraju i zatvaraju, pošto mu se mijenja težište kod pomicanja krila )F 14 maiden F 14 - let sa raširenim krilimaSad samo još farbanje.... Čakovec R/C Flying
Odg: F 14 izrada Reply #28 – November 17, 2011, 10:51:15 am Zokac Ima da ga silujes ako padne kada bude ljepo polakiran i napravljen ... PS lepi javi se pa ako oces budemo ga sa Airbrushem polakirali ljepo
Odg: F 14 izrada Reply #29 – November 17, 2011, 11:20:08 am Ja sam uvijek polijetao i slijetao sa raširenim krilima jer je model tada stabilniji i leti manjom brzinom.