Uzgon na aeroprofilu ovisi o napadnom kutu u odnosu na nadolazeću neporemećenu struju zraka. Promjenom napadnog kuta mjenja se i aerodinamički moment i intenzitet uzgona. Točka na tetivi aeroprofila za koju je koeficijent momenta stalan i neovisan o napadnome kutu naziva se AERODINAMIČKI CENTAR (A/C), a točka (pomiče se po tetivi a/p) gdje je moment jednak nuli naziva se CENTAR POTISKA (C/P). (Zato os okretanja kormila smjera nije u sredini,1/3 naprijed ili iza već točno u A/C).
Ista stvar se primjenjuje i u hidrodinamici (fizika ista medij malo veće gustoće).
Na ovoj stranici možete pogledati malu i izuzetnuo dobru slikovnicu aerodinamike. http://multilet.fpz.hr/
Uguglajte foilsim, čitajte, i raspravljajte dalje i budite obrazovaniji modelari.
Uživajte i nastavite izrađivati najljepše igračke
1951 godine sam dosao po prvi puta u dodir sa Aerodinamikom malih brzina i do danas sam sa njom u prijateljskom odnosu,
kod Slobodnoletecih Modela,koje graditi i tekmati se a nepoznavati barem povrsno Aerodinamiku,ne ide, a koje sam iskljucivo samo radio do 1969 kada sam se nastanio
u Munchenu-Njemacka i ostvario veliku zelju da imam RC Uredjaj,od tada pa do danas radim RC Modele i uglavnom Jedrilice do skora Start sa Gumom a nekoliko zadnjih godina Elektro ali samo da ju popnem gore,
sve Balza,sve vlastite proizvodnje i Konstrukcije pazeci na svaki gram tezine.
inace "C" Jedrilicar i 5 skokova iz PO-2 Polokarpov-Polikarac,
Pozz, iv