Quad iz grada na Neretvi November 19, 2011, 11:37:21 pm Evo napokon ovaj okvir sa zadnje slike otisao na vjecna lovista, nisam Davora htio slusat pa onda dva puta morao praviti...Otiso kupio novi materijal i napravio sve nanovo. Evo da vidite kako izgleda a sutra ce nadam se i snimak kakav pasti Nije zavrseno ali ugrubo - to je toAko neko ima kavih ideja za ovaj frame slobodno pucajte, ja jedva cekam... [attachimg=2][attachimg=3][attachimg=4][attachimg=1]
Odg: Quad iz grada na Neretvi Reply #1 – November 19, 2011, 11:40:56 pm Iznad kreveta je letio super na metar visine, ne znam kakav ce biti vani jos ako bude vjetra radi ovoga okvira....Gain-ove sam stavio malo preko pola samo i dobro je, jedino je yaw jos malo pojacan u odnosu na ostale
Odg: Quad iz grada na Neretvi Reply #2 – November 20, 2011, 12:16:23 am ovo ti je neka zaštita propova? ne izgleda loše Necu zvake, vrati kusurTeam LAHOR
Odg: Quad iz grada na Neretvi Reply #3 – November 20, 2011, 12:20:21 am Ma zastita i za ljude i za propove Nije gotovo, jos ovdje ima posla, okvir je ugrubo cisto da provjerim kako ce da leti s njim i isplati li se dalje ulagati trud u uljepsavanje i utvrdjivanje...
Odg: Quad iz grada na Neretvi Reply #4 – November 20, 2011, 03:09:33 am nemoj da ispadne preteško, ali da, može poslužiti u zatvorenom prostoru, više slika: http://www.kkmulticopter.kr/index.html?modea=vieweng&mc_selected=MultiCopter&sc_selected=Others&sn=epp_hull_230&id_no=64Micro MultiCopter Onboard GoPro No.2a uz malo ledica je pravi show YouTube video:!
Odg: Quad iz grada na Neretvi Reply #5 – November 20, 2011, 12:39:25 pm Nisam ovo ni vidio...iako ne bi narucio posto je preskupo ...ali super je stvar, ja u sobi letim bez problema ikakvih iako sam ga tek napravio i novo mi je...Nije strasno tesko, nisam vagao ali mislim da je s baterijom oko 700-800g, na pola gasa lebdi fino...jos cu malo uljepsati frame i zalijepiti koju ledicu pa onda postavim slike...za dan dva...
Odg: Quad iz grada na Neretvi Reply #6 – November 20, 2011, 05:29:13 pm Moze li se i kako na stanici iz + u x mode nekako presaltati posto nemam kabla
Odg: Quad iz grada na Neretvi Reply #9 – November 21, 2011, 10:01:09 am Jos kad bi znao kako to izvest na ovoj turnigy 9x sve bi bilo dobro
Odg: Quad iz grada na Neretvi Reply #10 – November 21, 2011, 01:26:44 pm fora, još obojit.. baš me zanima kako ce izgledat na videu... Intagram: www.instagram.com/stipe.surlinFacebook: www.facebook.com/surlinstipeYoutube: www.youtube.com/c/StipeSurlin
Odg: Quad iz grada na Neretvi Reply #11 – November 21, 2011, 06:10:57 pm Ne samo obojiti, treba ovo jos uobliciti pa onda obojiti, ali super je stvar ispala, odbijam ga od stvari po kuci ko bilijarsku kuglu
Odg: Quad iz grada na Neretvi Reply #12 – November 22, 2011, 08:44:29 pm Evo nova slika i snimak leta da vidite da to ipak leti [attachimg=1]Quad new frame --- hovering
Odg: Quad iz grada na Neretvi Reply #13 – November 23, 2011, 12:32:31 pm tooooooooooooo Necu zvake, vrati kusurTeam LAHOR
Odg: Quad iz grada na Neretvi Reply #14 – November 23, 2011, 12:47:09 pm ma jel ono kinder jaje?? bravo majstore... sad ga oboji cilog u crno i naprjed ono žuto da znaš kamo ide i stavi ledice na onaj obruč preko žute šipkice gdje je jaje... Intagram: www.instagram.com/stipe.surlinFacebook: www.facebook.com/surlinstipeYoutube: www.youtube.com/c/StipeSurlin