nova platforma test November 30, 2011, 03:58:15 pm http://vimeo.com/32902542Jos u fazi testiranja i sitnih podesavanja ali sve u svemu mislim da nije lose za let od 35 do 40 km na sat i to po vjetru.Sve sam ostavio djelove jer mi se nije dalo puno rezati, samo sam malo skaratio neke dijelove da ne bude previse dugo.Letilo se u ninu kod onih stupova visoki su oko 90 m ako se dobro sjecam.Imam dobru snimku iznad jednog tocno u ravnini.Mislim da je to to i da se sada bacam u snimanje interesantnijih stvari jer mi je dosta ovog testiranja.Snimano sa Sony Nex-5 www.jazz-copter.com
Odg: nova platforma test Reply #1 – November 30, 2011, 06:17:14 pm dobar, s obzirom na ukupno masu svega odlicno to pliva...
Odg: nova platforma test Reply #2 – November 30, 2011, 07:30:49 pm Ma odlično ! Dobar ti je onaj stalak za zvučne kutije na kojem držiš patch antenu !
Odg: nova platforma test Reply #3 – November 30, 2011, 08:27:41 pm Taj stalak je najbolja stvar koju sam kupio.Na njega još ide i monitor od 17 inča i po potrebi i još jedna antena.Visok je i stabilanJedino sam jako nezadovoljan sa ovim kodecima i konvertiranjem jer kako god okrenme je sranje kvaliteta i to mi ide na živce. www.jazz-copter.com