Plavi: Sve je to OK osim punjača.
ESC možeš naručiti i na rctimeru ( 40A ) free shiping.
Punjač recimo ovaj: http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__7028__Turnigy_Accucel_6_50W_6A_Balancer_Charger_w_accessories.htmlNaravno za punjač moraš imati i izvor 12V ( ispravljač, akumulator ... )
XT60 konektore si narući jer će ti trebati za ESC a isto tako i konektore za motor.
Odabrao sam ovaj punjač jer je relativno jeftin ali još važnije, ima priključak izravno u šteker.
Nemam nikakav akumulator ni adapter na koji bi moga priključit drugačiji punjač (12v DC), a izrada jednoga mi se čini prekomplicirano za sada...
A zašto nije u redu ovaj punjač šta sam odabrao? Ako može napunit bateriju (+balansiranje) - meni dovoljno:-)
wora: Moj savjet ti je da si ako imaš love uzmeš duple servače za rezervu.
Po pitanju propa... rađe uzmi 7x4 i to si uzmi par komada, mislim da ti Master airscrew pakiraju po 2.
I dosta dobro bi ti bilo da si uzmeš u paketu i prop saver za 3.17 osovinu.. glupo je da ti pukne prop na prvom ili drugom slijetanju pa da čekaš mjesec dana drugi
Pretpostavljam da znaš, ali svejedno konektore lemi sa jačom lemilicom (80ak watt-a) da ne bi prekidali u zraku
Dobar savjet za serva, rezervni propeler, a posebno prop saver, tako ću napravit.
Nego, zašto 7x4? Hoce li 7x6 biti jednako dobar - u čemu je razlika?
I još, jel sve konektore treba obavezno lemit? Moze li se samo spojit "klik principom?"
ciciban: mozes narucit stanicu nece ti je carinit,ja sam isto iz splita i nista mi jos nije carinilo do sada a narucio sam do sada jednu stanicu, tri aviona i desetak paketa raznih pizdarija sa HK.
jucer mi bas dosao bixler i nije ni njega carinilo
Znan da carina u splitu rijetko carini
ali se bojim da mi ne traze dozvolu i ne posalju paket nazad.
Jel jos ko iz Splita uspješno naručija stanicu bez dozvole??
Koja još opcija nabave stanice postoji osim uvoza ili plaćanja 700kn za istu?
Jos jedna stvar... jel ko zna di
u Splitu ima kupit
3M77 ljepilo?