Slika sve govori.
Naime 2.12. paket naručen.
Već 14.12. u Zagrebu, rekao sebi "stvarno brzo za predbožićno vrijeme, super
"
Ali onda kaže pošta :"Ne, bili smo prebrzi, razmaziti ćemo ovu ekipu koja naručuje, ajmo to produžiti...."
Poštar(neki na ispomoći) nije našao adresu i odlučio vratiti paket odmah drugi dan.
E SADA BITNO15.12. je (provjerio u pošti) lik probao isporučiti, nije ostavio ni papirić, nije ni NAŠAO ADRESU, i odmah čim došao u svoju ispostavu, označio paket ne može se isporučiti i poslao nazad.
16.12. u 9 ujutro pošiljka je napustila Zagreb, u avionu je već!!!!!!!!!!!!!
Zvao sam sve uzduž i popreko i ne može se vratiti. Ima neki još lik koji mi daje nadu koji kaže da je paket možda još tu da sumnja da je otišao stvarno, već kaže "to samo piše da je otišao". Njegove riječi.
Neću dobiti paket prije nove godine, trebam ponovo naručiti, ponovo platiti poštarinu, a nadam se i ne sav paket, i moram zivkat okolo , trošit lovu, na pozive, i na kraju napisati potražnicu za odštetom, i onda će mi puknuti nešto posto od iznosa. KOMA!!! Mislim da čovjek bi trebao dobiti 150% iznosa a ne 50% ili koliko za sve te sekiracije.
A da ne kažem da je unutra osjetljiva (makro leća od x tisuća kuna), s plaćenom poštarinom do nebesa.
Ovo je za p*****.
* puklo mi je i u glavu da nije neka muljaža jer se radi o skupljem komadu robe, a jako osjetljivom.
[attachimg=1]