Odg: Žice za bateriju u ZG! Reply #15 – December 20, 2011, 09:38:32 pm TiM su prva liga... ne znam koliko mogu prodati male količine, ali bar mogu reći kod koga imaNe znam zašto nebi mogao produžit kablažu od baterije, naravno, shodno tome povećati presjek, odnosno staviti kvalitetniji s manjim otporom, jer peak-ovi struje su strahoviti --Brže nisam mogo, sporije nisam htio...
Odg: Žice za bateriju u ZG! Reply #16 – December 20, 2011, 10:16:29 pm Možda ovo http://www.dobar-zvuk.hr/kabeli/zvucnicki.htmNaime, ovdje sam našao kablove dobre kvalitete za neveliku cijenu, dobri su čak i za zvučnike RC elektronika radi na bijeli dim. Kad bijeli dim izađe, elektronika je za baciti...
Odg: Žice za bateriju u ZG! Reply #17 – December 20, 2011, 11:12:12 pm ako su dovoljno fleksibilni, super --Brže nisam mogo, sporije nisam htio...
Odg: Žice za bateriju u ZG! Reply #18 – December 20, 2011, 11:23:08 pm Ma jesu, lijepo se savijaju RC elektronika radi na bijeli dim. Kad bijeli dim izađe, elektronika je za baciti...