Izljevanje prednje maske pomoć January 04, 2012, 01:14:53 pm PozzImam cesnu 182 lanyu 1.6m.Pa ako netko zna postupak za izliti prednju masku kako da napravim kalup i cime da je onda premazujem i gdje to mogu kupitiLp
Odg: Izljevanje prednje maske pomoć Reply #1 – January 04, 2012, 02:09:19 pm Quote from: Dumbahihi on January 04, 2012, 01:14:53 pmPozzImam cesnu 182 lanyu 1.6m.Pa ako netko zna postupak za izliti prednju masku kako da napravim kalup i cime da je onda premazujem i gdje to mogu kupitiLpako ti se taj zahvat isplati,dosta posla a i Materijal nije jeftin,kupi tamo gdje si kupio Model ako se moze kao rezervni dio dobiti !Pozz.Iv
Odg: Izljevanje prednje maske pomoć Reply #2 – January 04, 2012, 02:56:30 pm problem je sto trebam kupiti cijeli trup da dobijem masku
Odg: Izljevanje prednje maske pomoć Reply #3 – January 04, 2012, 03:10:13 pm Najjeftinije ces proci ovako,uzmi i od Stiropora napravi Masku,takvu kakva treba da bude s tim sto ju ostavi duzu za minimum 1cm,to ovu stranu koja nalijeze na Trup,uglacaj ga koliko mozes i oboji Bojom za Zid,Bojom kojom se boje Zidovi u kuci,toliko puta dok zatvoris Pore a kod kasnijih namaza poslajfaj prije nego naneses slijedeci namaz,uzmi gustu Boju sada taj Pozitiv zalijepi Papirom koji obostrano lijepi i na ravnu Plocu,po donjem Rubu izvuci sa Plastelinom Radijus-Holkel da ti se Masa ne podlije pod Pozitiv,CIJELI Pozitiv kao i Plocu na kome je zaljepljen premazi Odvajacem koji postoji za tu svrhu,moze biti i Parket Mast ali najmanje 2 puta.napravi od Sperploce,deblje Kutiju-Ram tijesnu da manje Materijala potrosis,Kod Modelstolara trazi Poliuretan dvokomponentnu Masu a ta je za 15tak minuta potpuno tvrda i ispuni tvoj Kalup,ova Masa je gustine Medai ovo ti je najjednostavniji nacinOvo ti je uputa za uraditi Kalup-Alat za izradu same Maske-Kapotaza Motora a samu Masku radis od Staklene Tkanine.
Odg: Izljevanje prednje maske pomoć Reply #4 – January 04, 2012, 03:15:54 pm mora biti i jednostavnijih nacina ja sam vidio da jednostavno uzmes glinu uguras u plastiku izvuces premazes staklenim vlaknima i to je to msm da je puno brze samo ne znam gdje da to kupim
Odg: Izljevanje prednje maske pomoć Reply #5 – January 04, 2012, 03:23:26 pm ja, ako mislis da je to bolje BUJRUM !pozz, Iv
Odg: Izljevanje prednje maske pomoć Reply #6 – January 04, 2012, 03:25:18 pm Quote from: Dumbahihi on January 04, 2012, 03:15:54 pmmora biti i jednostavnijih nacina ja sam vidio da jednostavno uzmes glinu uguras u plastiku izvuces premazes staklenim vlaknima i to je to msm da je puno brze samo ne znam gdje da to kupimovdje imas Experata vise nego inace kojekuda i naci ce se vec netko da ti pomogne,Iv
Odg: Izljevanje prednje maske pomoć Reply #7 – January 04, 2012, 03:41:25 pm Ajde izmjeri dimenzije trupa gdje dolazi kapotaž i dužinu do spinera,imam neki kalup za kapotaž pa bi ti to možda pasalo!
Odg: Izljevanje prednje maske pomoć Reply #9 – January 04, 2012, 03:49:02 pm nisi napisao dali imas stari kapotaz ili ne,ako imas onda njega poljepi ,pokitaj pofarbaj i to je to
Odg: Izljevanje prednje maske pomoć Reply #10 – January 04, 2012, 03:52:55 pm Ma imam ali hocu si napravit jos koji, jer ak taj koji imam ode necu imat od cega napravit drugia nova maska je dostupna samo ako kupim i trup
Odg: Izljevanje prednje maske pomoć Reply #11 – January 04, 2012, 03:54:38 pm pa onda njega iskoristi za pozitiv
Odg: Izljevanje prednje maske pomoć Reply #12 – January 04, 2012, 03:55:27 pm a od cega da napravim pozitiv
Odg: Izljevanje prednje maske pomoć Reply #13 – January 04, 2012, 03:58:10 pm Od gline stari od gline
Odg: Izljevanje prednje maske pomoć Reply #14 – January 04, 2012, 03:59:41 pm jel moze neko sastavit cijeli postupak u jednu cijelinu, od cega sta kako sta