Ništa od reviewa jer sam poglodao 2 maingeara danas, pa nisam stigao istestirati ZYX
Uglavnom, setup s USB linkom je jednostavan, ako znate kaj radite.
Ja sam dobio bolesno puno collective pitcha (oko 14°, ne mogu izmjerit jer mi pitch gauge mjeri samo do 12), ali nakon pun k prčkanja po duljini linkova. Alignov manual je turbo retardiran, jer njihove vrijednosti nemaju veze s mozgom (fulali su oko 7-8 punih okreta)
Znači s USB linkom se sve lijepo fino da posetapirat, jedino kaj sam uspio primjetit da ne tilta kad je na podu (heli bez vibracija + 3M 4011) i na 100% krivulji (headspeed je preko 3300) i 14° pitcha, na full pitch pumpovima rep stoji zakopan. I to s jeftinim T9257 žirom (nekakva junk kineska kopija), s tim da je ball link na unutarnjoj rupi.
Iznenađujuće dobro za tako jeftin FBL kontroler i el cheapo servo.
Napisat ću neki detaljniji review ZYX-a kad ga poštelam kak se spada. Krenuo sam s hardcore 3d presetom i čini mi se da ima malo previše gaina na aileronu i elevatoru za 450, malo ću prosurfat i probat naći neke dobre postavke za 3D.
Jedino kaj mi se kod ZYXa gadi (u usporedbi s BeastXom koji je po meni najbolji FBL kontroler samo zato kaj radi fenomenalno i toliko je jednostavan za setupiranje i tweakanje da je to smiješno, odustao sam od V-Bara dok ne daju točnu informaciju da li će Beast dobiti gov. ili ne) je tweakanje, ili moraš imat onaj LCD programator (bljak) ili furat laptop.. Ne znam kaj je gore
Onaj horror preko lampica mi nikad ne bi ni pao na pamet
Sve u svemu, stvar mi se zasad čini fenomenalna ako uzmemo u obzir koliko košta. Nadam se da će i dalje razvijati firmware, jer bi ZYX mogao biti stvarno zvijer, hardware imaju, samo im fali dobar FW, detaljnije kak radi napišem nadam se sutra