pošto mi na 6s guta previše struje a vrh propa mi odlazi preko brzine zvuka, a zadržao bi veličinu 7" zbog 2,2kile teškog modela palo mi na pamet da stavim isto velik prop a pitch podignem u duplo a baterije prepolovim tako da bi vozio 3s (2770) na 8"pitch, time bi bio vrh propa malo ispod brzine zvuka a imao bi teoretsku brzinu potpuno jednaku,
teoretski je točno.
http://www.rcpro.org/rccalc/PitchSpeed.aspx
Tu bi išao na 2 puta po 3S ? Ja namjeravam na slijedeći maiden ići u toj konfiguraciji.. 2x3S paralela.. tu stvarno mora imat dovoljno ampera, a opet očekujem da bi moglo biti barem pola sata jurcanja... i možda malo više..
Zadnji puta sam imao 2x3S na krilu od 1.5 metra istina i onaj mali 2206/12 .. i to je išlo po 45minuta.. a baterije na 50-60%..
nego.. danas je bila druga runda boje.. ovaj put konačno kako se spada... (istina ostalo je još malo sitnica.. al sada već mogu prijeći preko toga.)
Bilo je nešto brušenja na 800/1000 Grita pa malo kitanja.. i konačno farbanje.. dan super.. vani na zraku.. sve okolo mokro. .nigdje grama prašine, sve ove dosadne bube već odavno ne lete.. milina
[attachimg=1]
Ovaj put površina je skoro super, a boja.. mrak duboka
[attachimg=3]
Nosač još moram malo počistit
[attachimg=4]
E sad.. ova prirodna boja balze je ok.. možda samo čisti lak na nju.. al opet.. sve se nešto dvoumim oko ove fluorescentne boje. baš ne bi htio da ispadne kičast.. al