"BEZKICMENJACI"
je pravi izraz za Jezgro Hrvatske Nacije a to nisu Dalmatinci nisu Slavonci nego vi koji se izdajete za velike i jedino prave Hrvate,
osvrnite se nazad i pogledajte proslost,
lizali Guzicu Austrougarskoj pa Madjarima i u drugom Svjetskom Ratu Musoliniju i Hitleru i u ovom Ratu ponovo Njemcima,
izabrati Demokratskim glasanjem Ljude koji treba da vode Zemlju i odmah ih popljuvati je karakteristika Vas,
nemate svoje JA !
nepoznate sami dovoljno vlastiti Jezik,
Zrakomlat-Helikopter,
Sablje-Rotori Helikoptera
Samokres-Pistolj
Uhicen-Uhapsen
Putovnica- Pasos
i jos mnogo toga,
DIJASPORA - samo zahvaljujuci Dijaspori i Parama koje su dali je Hrvatska danas Hrvatska a prema njima se odnosite nistavno i prikazujete ih kao Teret ove Hrvatske,
I Dalmacija je Hrvatska pa je Advokat od uvijek Advokat i Hiljada i danas Hiljada,
Mlatite ovdje PRAZNU SLAMU umjesto da zavrnete Rukave i prihvatite se posla a to necete izbjeci kada dodje EU a to Vama vecini SMRDI - RADITI
cast malobrojnim izuzetcima !
Poz. Iv
Prvo pozdrav Iowi razmišljao sam dali da se uopće osvrnem ili da samo zaobiđem..ali na ovakve objede...(ispričavam se svima na par buduće napisanih ružnih riječi)
Ma tko si ti obični šuftiguze da držiš ovakva predavanja i da nas učiš što i kako da radimo veliki Kroato..
Dao si pare tvoj problem i tvoja pušiona ..te iste pare pokrala klika koja je došla od temo gdje si i ti ... došli bez gača i preko noći se obogatili dok je moja generacija ginula na ratištima diljem Lijepe naše...
Ti seronjo češ nekome držati predavanja o radu...Malo sam pogledao čime se dičiš .. što misliš onakve potleušice kod nas mi od lesonita radimo..
A ako je tko lizao guzicu kome to možeš biti samo ti jer mi smo ovdje ili stajali na braniku domovine a ostatak naroda je stezao remen i podnosio teret rata, a podnosi ga i dan danas..
Tako da završim u lijepom tonu samo ti budi tamo gdje jesi i uživaj jer takvih " domoljuba " imamo i previše
Sram te bilo tamo gdje jesi
Ispričavam se svima na par ružnih riječi...
lp...svima