Odg: nas mali referendum
Reply #68 –
EU je ništa drugo nego Četvrti Reich, samo su sada uvidjeli da je silom ipak teško ("nemoguće") objediniti više naroda i držati ih mirnima.
Ako živimo, kak Ivek kaže, u "demokratiji", onda valjda treba i pitati taj narod da li žele ujedinjenje? Referendum je tu pro forme, svi znamo da smo mi već tranu, koliko god glasali...
Realno, narod je glup, ja bih čak rekao da je većina Zemljine populacije strašno glupa i da ne bi trebala sudjelovati u bilo kakvim odlukama koje mogu utjecati na druge. Najsmješnije je što je demokracija sama po sebi toliko smiješna da ja ne mogu j**eno vjerovat da itko misli da ona postoji ili je ikada postojala! Nešto slično komunizmu, super zvuči, ali kad se sprovede, nema veze s onom ideologijom koja je samo ostala na papiru.
I tako su oni nama lijepo, "demokratski" ujedinili (još ne do kraja) Europu.
Juga je bila u samom svjetskom vrhu, što se tiče vojne sile, proizvodnje itd. i kao takva je smetala ujedinjenju Europe. Stvari bi danas malo drukčije izgledale da Juga još uvijek postoji, ovako je morala pasti, Tuki, Alija i Slobek su sve fino dogovorili, pimplali tenis, pili čaj i imali direktne telefonske veze, dok su ljudi na sve 3 strane ginuli...
Na svjetskoj sceni (k'o da igraju Rizik) ne znam tko igra za koju ekipu i koje ekipe su u igri, ALI znam da to ništa ne ide u korist većine, nas, "malih" ljudi.
Svi smo spavali, neki još uvijek spavaju, ali neki su jednostavno takvi da im doneseš sve nacrtano, dokumentirano i ne znam kako, tvrdili bi da je to sve za našu korist. Neki od njih su dio mašinerije, neki su samo slijepi, uspavani.
Pa dajte se ljudi probudite, gledajte kaj rade!
SOPA je samo jedan od koraka, dolazi vrijeme sve veće cenzure, "informacije" kojima nas hrane su totalno šuplje, neistinite, šture ili totalni šund!
Pa pogledajte samo malo TV, prolistajte novine.. Ovo je izjava Thomasa Jeffersona: "Čovjek koji nikada ne čita novine je bolje informiran od onoga koji ih čita; ta osoba je bliža istini od onih koji svoje umove pune lažima i prevarama." - 1807. godine!
Ovo kaj se spominju pojedini političari i "njihova" imovina, da, sve je to grdo, ali mislim da je sve to 0 prema onome kaj nam spremaju i kaj će nas dočekati.
Bitno se PROBUDITI i vidjeti svijet oko sebe, a ne razmišljati o tome kaj je Severina jučer žderala kod Trovača ili kakav je prilog onaj pederčić na Red Carpetu napravio.