Odg: Malo zimskog ugođaja Reply #1 – February 04, 2012, 01:24:03 pm trebalo mi je malo da skužim da nije zračni snimak veliko stopalo
Odg: Malo zimskog ugođaja Reply #2 – February 04, 2012, 01:58:05 pm Quote from: DeX on February 04, 2012, 01:24:03 pm trebalo mi je malo da skužim da nije zračni snimak veliko stopalo jel gotov mikro???ak je da vidimo koju fotku da rezerviram jednog, makar ni onog prvog nisam još ni počel... ali bude čim se stigne...
Odg: Malo zimskog ugođaja Reply #3 – February 04, 2012, 02:46:36 pm je, gotov je i meni je baš fora, ja bum to lupal indoor redovito prvi karbonac je spreman, samo poklopac sa natpisom fali, sad ga baš radim..... stavim u peć na par sati i sliknem cijeli model na večerstavil bi već slike, ali sa poklopcem je potrajalo jer sam moral šablonu za natpis raditi a to mi uzme par sati jer radim ručno..... pardon ak je za javnost onda izjavljujem da je rađeno na vrlo precizni CNC
Odg: Malo zimskog ugođaja Reply #4 – February 04, 2012, 02:51:14 pm ma svaka ti čast na izradi i kvaliteti .... nema cnc-a da ga tak složi a i Pininfarina bi ti pozavidil na dizajnu ... svaka čast , mene veseli samo ga pogledat tu i tam šteta ga je složit i razbit ma nije nego trenutno privodim kraju dva modela .. pa čekam malo i financije da se poprave pa da si malo bolji kontroler naručim..pozz...