Voltmetar,mjerac napona lipo baterije??? February 09, 2012, 01:11:27 pm Zna li netko mozda gdje mogu nabaviti mjerac napona za lipo baterije?hvala
Odg: Voltmetar,mjerac napona lipo baterije??? Reply #1 – February 09, 2012, 01:19:57 pm U bilo kojem electronic shopu i centrima poput Bauhausa, Baumaxa, Peveca,...
Odg: Voltmetar,mjerac napona lipo baterije??? Reply #2 – February 09, 2012, 02:00:33 pm vjerojatno misli na onaj šta se ušteka u lipo baterije.. Ima na hobby kingu.Lipo mjerač baterija linkIma i ovakvih po par dolara.. ali sad su na backorderu tj. nema na skladištu. Zagi TAZ zvijer build
Odg: Voltmetar,mjerac napona lipo baterije??? Reply #3 – February 09, 2012, 02:07:34 pm Da, ali "pravi" voltmetar je precizniji i može se iskoristiti za tu namjenu bez problema Ovi s HK i tome slično mogu poslužiti samo kao indikator da li je baterija prazna ili ne. Ja imam ovaj mali
Odg: Voltmetar,mjerac napona lipo baterije??? Reply #4 – February 09, 2012, 02:33:41 pm hvala na odgovorima.
Odg: Voltmetar,mjerac napona lipo baterije??? Reply #5 – February 09, 2012, 04:29:11 pm Quote from: robi1kenobi on February 09, 2012, 02:07:34 pmDa, ali "pravi" voltmetar je precizniji i može se iskoristiti za tu namjenu bez problema Ovi s HK i tome slično mogu poslužiti samo kao indikator da li je baterija prazna ili ne. Ja imam ovaj maliNaravno tome i služi a zato se tako i zove Makar.. vjerojatno je na polju praktičniji lipo monitor.. meni osobno ne znači decimala gore dolje.. ništa. Bitno da na displayu piše da ima još juhe za vozit Zagi TAZ zvijer build
Odg: Voltmetar,mjerac napona lipo baterije??? Reply #6 – February 09, 2012, 05:20:58 pm Da, da definitivno je bolje vani imat nekakav mali monitorčić, multimetar je koristan recimo i za kalibriranje punjača