To je to Pongra, razglas, trake i security su najmanji problemi.
Treba vidjeti koliko ljudi je zaista spremno ne sudjelovati u organizaciji nego koliko ljudi bi došlo, a opet to je nemoguće predvidjeti.
OK cilj je skupiti što više modelara, ali po meni važnij:
- skupiti sve one klince s obitelji koji nemaju pametnijeg posla tu nedjelju da dođu i pogledaju
- da slučajni prolaznici skuže da nešto bruji po zraku i dođu iz istog razloga
- da sva ekipa s danas već uobičajenim profi fotićima poslika i podjeli taj dan preko neta
- da se pojavi koji novinar i zabilježi događanje
Tako nešto zahtjeva dosta modelara i dobar program. No važnije od ne znam 100 modelara da se pojave, je da se napravi dobar program i sadržaj. Naravno što više modelara i to više sadržaja.
Program nije teško složiti svi smo mi velika djeca i imamo brdo mašte. S nekime tko najavljuje događaje opet nije teško organizirati ekipu da bude na pravom mjestu u pravo vrijeme.
Mislim da ovako nešto zahtjeva baš već spomenuto:
- realni datum i mjesto
- grubu ideju izvedbe, programa (think big)
- i potvrdu od ljud koje smo pitali da je ok da to napravimo tada i tada.
Ostale sve stvari oko toga biti će dosta vremena da se sredi organizira.
Sponzori su bitni. A imamo jedan dućan.
Ako kažu ne, onda nemaju pojma o marketingu, i drugo ja tam ne kupujem više ni maticu (kao da uostalom ikad i jesam). AKo se pridruže neka nagradica, neki emo model, svoj štand što god, super.
Depron, pa nađe se firma koja ga dila, kažemo za što nama služi, i neka doniraju nešto, jer svi koji će htjeti napraviti nešto jeftino uputiti ćemo ih na njih.
Balsa "same shit"!
To nisu problemi, ako hoće hoće, ako ne ne, ima drugih vrata za pokucati.
STRANICA!! Za takav događaj
kada se bude znalo da je odobreno je NEOPHODNA!
Ljudi moraju znati što se sprema i kada i gdje. A nakon toga neka ostane stranica takva kakva je s informacijama svih klubova i aktivnih događaja u HR. Nikakav forum, samo popis klubova na jednom mjestu, popis foruma, linkovi na forume, i kalendar susreta. I najvažnije sa svim zadržajem multimedije o samom susretu. To bi bilo profesionalno.
Recimo kao neka nezavisna stranica od ikojeg foruma, kluba ili što god, znači stranica samog susreta.
Ajmo ljudi pa idealno je vrijeme za planirati događaj , imamo super vremena. A Maje kažu da tako i tako druge šanse neće biti, tipa na godinu!