Odg: Novi Quad Reply #15 – March 02, 2012, 09:07:00 pm S gornje strane ide isti poklopac kao i sa doljnje strane - na distance kao i nosač baterije. Mislim nosać baterije i gornji zaštitni poklopac su isti samo što na gornjemu piše nešto. Proizvodnja je zakon, ostalo je čista zabava.
Odg: Novi Quad Reply #17 – March 06, 2012, 08:23:55 pm Evo malo dopune - napravio kučište za Sony kameru!!!! Još samo nosać sutra i gotova Proizvodnja je zakon, ostalo je čista zabava.
Odg: Novi Quad Reply #18 – March 06, 2012, 08:51:31 pm sretno no preporuka je da za prvih 10ak letova ne dižeš ništa gore.samo model i batka.
Odg: Novi Quad Reply #19 – March 12, 2012, 07:16:27 pm Evo malo dopune, nažalost nikako završiti pilu kad nikako da dođe paket (fale mi đekovi Motor-ESC) strašno!!!! Proizvodnja je zakon, ostalo je čista zabava.
Odg: Novi Quad Reply #21 – March 13, 2012, 12:20:36 pm Ouu stanica je opasna:D ja sam ti letio svoj prvi quad na tu stanicu! prije nego li kreneš letit sa njome nariktaj si expo pomak na njoj, e sad to nije pravi expo nego neka šugava imitacija, kada narikataš ,cijeli hod palice ti je expo tako da kada palica bude u krajnjoj poziciji nije i stvarna krajnja pozicija. Nadam se da znaš ovo vezano za staniculp https://t.me/pump_upp
Odg: Novi Quad Reply #22 – March 15, 2012, 10:22:35 am Koliko bi financijski došao taj frame ? Pančohar F8X - Pančohar X8 MINI - Pančo Phantom 3 Pro
Odg: Novi Quad Reply #23 – March 17, 2012, 08:30:12 am Dečki pomoć - okolo svih prijedloga i zakona o smjeru vrtnji motora i poredku motora 1,2,3,4. Pokušao sam podesiti, ali imam problem što mi jedan motor radi na okretajima koliko dodam "gasa" ali ne kompenzira nagib quada niti reagira na palicu (napred natrag - ljevo desno) osim kada je "gas" preko pola!!!Setirao sam sve ESC-e zasebno ponovo i throtle range, te kada sam ih spojio na pločicu naravno to i ponovio, smanjio YAV potenciometar do kraja i ponovio proces!!! Ali mi se i dalje to javlja!Soft: XCopter V4.7 m168 kapteinkukNa slici je kako su mi poredani motori!!!Quad je u X setup-uMolim za pomoć!!!!Ova je ploćica - kontroler! : http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__19534__HobbyKing_Multi_Rotor_Control_Board_V2_1_Atmega168PA_.html Proizvodnja je zakon, ostalo je čista zabava.
Odg: Novi Quad Reply #24 – March 17, 2012, 06:32:35 pm stavi ovaj soft, taj sta imas se nesto cudno ponasa, probao ja nedugo
Odg: Novi Quad Reply #25 – March 17, 2012, 06:34:13 pm prvo ubaci soft, pa sve ponovo podesi da vidis jel sad radi taj motor, trebao bijedino koliko se sjecam su ti na ovome reversani trimeri, nebitno potpuno ali eto
Odg: Novi Quad Reply #26 – March 17, 2012, 06:36:05 pm Ok davore - bacam se na posao! Nadam se da če uspijeti!!! A redoslijed motora i smjer okretanja elisa?? Proizvodnja je zakon, ostalo je čista zabava.
Odg: Novi Quad Reply #28 – March 17, 2012, 07:32:16 pm Davore izvini što te davim ali file koji si mi poslao - u zipu je samo 1 file i kada sam ga uploudao pločica mi podivljala - Cviliiiiiii Dali ima više file-ova ili moram sa drugim softom uploudati. Koristim : KKMulticopter Flash tool 0.53 Proizvodnja je zakon, ostalo je čista zabava.
Odg: Novi Quad Reply #29 – March 17, 2012, 07:46:02 pm file je dobar, mora raditiimas u tome alatu za fleshanje izbor softwera pa probaj odande, jel dobro selektirano atmega168?