Odg: Odg: King cross (letenje sutra.)
Reply #147 –
eto i nas doma..moj jadni novi ljubimac i ja..ajme,kaj sam mu sve uradio..glavno krilo, zadnje krilo, kabina...no prirucna garaza je ovaj puta bila uz mene pa se je sve krpalo u hodu...a i prvi puta je isproban vruci pistolj spojen na adapter u autu..i radi ko podmazan..polijepio je cessnicu u tren oka..
divan dan..i super ekipa..lijepo se nasli,ispocetka nas 4 pa su se prikljucili i kobac i diogen a posle i klingonac..bilo je svega u zraku..od zagija preko cessne i extre do jedrilice a kao zadnji letac dana klingonac s nitro migom..u jednom trenu nas je kisa uterala u aute no posle tih pet minuta opet sunce..jos jace i jos vedrije..
taman kao stvoreno da isprobam jos jednom kaj se moze potrgat na cessni..a kad ono dva polijetanja i dva sletanja BEZ udesa..ajme, srce mi je iskocilo od adrenalina..prvi let odlican, iz ruke, par krugova gore dole i fino sletanje..drugi let opet lepi uzlet i fino letenje ALI, o da, ali se nasao na putu i cessna vise nije letila kako spada..a zaglavio iznad jezera..strmopizdila se direkt u vodu..no nedam se ja tako lako i nakon par akrobacija koje ni sam nisam znao da znam uz neopisivu srecu uspio sam je dobiti u ravan let i lijepo je dojedrio do nas i sletio ko na aerodrom a ne travu..malo sam si velik no valjda mi je oprosteno za drugi dan iako bi rekao prvi jer subotu s klincima ne racunam..
a sve to s ova dva leta jer sam (napokon) poslusao savjet i skinuo sam kotace..em ljepse leti em super sleti..ja se davio s kotacimo koji su cim su takli travnjak okrenuli cessnu i nekaj su potrgali na njoj...ovako lijepo otklizi i ono vaznije ulilo mi je onu pomalo uzdrmanu dozu samopouzdanja u letenje..
fala decki, uz savjete je zaista sve lakse..i bezbolnije..
imam i par slikica a sjutra opet idem malo letat da vidim jel ovo danas slucajnost..
najvaznije nisam ni rekao..ili najsmjesnije..naravno, pocetnik nije gledao na baterije od stanice i taman iznad jezera je ostao bez struje...zato i onaj drugi let koji je umalo bio koban...no sada su tu 2500mah punjive baterije i vise si nebudem tjero samom sebi strah u kosti...a vidio sam je u vodi..neznam kako i zasto sam je uspio izvuc iz toga..fala sreco, ljubim te
slike..
Hangar: Avanti V2 80mmEDF, Viper 90mmEDF, Stream Glider V2 EDF, Marlin 64mmEDF, UltraStick 35ccm, Carbon Cub Saito4T, EDGE 540 33ccm, Husky SE, Pichler ARROW, MPX Extra 330 SC, EFX Racer, Waco, Hurricane, FunCub, ZOHD Dart XL, Timber Evo, Fokker DR1, Futaba 7C/14SG & Spektrum NX8. Buggy 30.5ccm.