Odg: Kanal preljevnica
Reply #190 –
di ste..letalo se pomalo danas..od cessne preko cuba do nlo-a sa šest motora (hebena stvar
)
ja dolazim na livadu a tam neki deda u potkosulji, tangama s halterima i samostojecim carapama cisti livadu (nekaj je skupljao u vrecu)..taman dok sam izvadio lecu da ovjekovjecim cudaka ode on...al doci ce on opet a onda nece pobjec oku objektiva moga
letenje sve bolje i bolje..od kada nema kotaca nema ni lomova...ups ima...samo krilo..sad desno...al vec je bizon odradio svoje i sutra opet malo tesanja zivcanog stiskanja trimera...
nego, jeste znali da cessna leti s jednim krilom? vozim je sim tam i napravim jedan opaki strmopizd prema zemlji i dignem je gore kad pukne krilo (jucer krš i ljepljenje-popustio šav..jbga) i cessna se nagne na stranu, krila ostanu u V i avijoncek uspijem desetak metara upravljat i spustim ga na zemlju..LOOOOL da nismo vidjeli nebi čovjek rekao..šteta kaj to nije bilo snimljeno..kao i F14TomCat..mogu joj se krila sklopit za brisući let kad napada krtice na livadi
kaj je najbolje, naucih ga bacat iz ruke..ma milina..
hebote..uzelo me ovo..a tek kad se bacim na slaganje svojeg modela..ajme
ak bu sutra lijepo ja sam tamo
Hangar: Avanti V2 80mmEDF, Viper 90mmEDF, Stream Glider V2 EDF, Marlin 64mmEDF, UltraStick 35ccm, Carbon Cub Saito4T, EDGE 540 33ccm, Husky SE, Pichler ARROW, MPX Extra 330 SC, EFX Racer, Waco, Hurricane, FunCub, ZOHD Dart XL, Timber Evo, Fokker DR1, Futaba 7C/14SG & Spektrum NX8. Buggy 30.5ccm.