Nine Eagles Sky climber - slomljeno May 17, 2012, 09:59:17 am Pozdrav, slomilo mi se krilo, tj. sa krila je otpao elevon. Sad me zanima dali bude dobro da ga pričvrstim nekom ljepljivom trakom ili treba novo krilo....novi sam u tome, pa svaka pomoč dobro dođe...... hvala
Odg: Nine Eagles Sky climber - slomljeno Reply #1 – May 17, 2012, 10:55:14 am najbolje bi ti bilo nešto ovako pa upilati u krilo i eleron i onda malo ljepila i spojitihttp://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewitem.asp?idproduct=8423&buddycode=382856D4-0ED7-467C-BF91-2FCEA166186F Necu zvake, vrati kusurTeam LAHOR
Odg: Nine Eagles Sky climber - slomljeno Reply #2 – May 17, 2012, 11:33:17 am hvala na ideji, al ko će čekat dok to stigne iz kine......budem probao malo jaćim selotejpom za početak....
Odg: Nine Eagles Sky climber - slomljeno Reply #3 – May 17, 2012, 11:39:25 am Vrlo dobro rade i "panti" od vruceg ljepila (ono s pistoljem) ili od UHU Pora.Vruce ljepilo : postavis eleron na mjesto ali malo (privermeno na krajevim pricvrstis sa selotejpom) - neka je razmak izmedju krila i eleroa 1/2 mm - s pistoljem naneses tanku traku ljepila u tu fugu i ODMAH (prije nego ljepilo pocne stvrdnjavati) s letvicom (vrh prilagoditi u radius) prodjes po ljepilu kako bi dobi tanki sloj. - Valjda je ovo razumljivo - ako sam lose objasnio pitaj.UHUPor - na obje strane (i krilo i eleron) naljepiti po dva komada selotejpa uzduzno preko cijele duzine spajanja tako da medju selotejpima ostane 1mm slobodno. Paziti da mjesta ljepljenja odgovaraju izmedju krila i elerona. Prazno mjesto namazati UHUPorom - maknuti selotejp - pricekati 10min - spojiti eleron na krilo - pazi imas SAMO 1 pokusaj - najbolje raditi na ravnoj plohi tako da su krilo i eleron u istoj visini. if ($znanje == NULL) {read FAQ; use SEARCH; use GOOGLE; } else { use mozak; make post; }
Odg: Nine Eagles Sky climber - slomljeno Reply #4 – May 17, 2012, 12:08:58 pm dao bi ti ja al ne znam odakle si, vjerujem da nisi blizu, ja sam iz posušja, ako si negdje blizu ja ti doniram, nemoj samo da šaljem poštom, moram u imotski ić a ne da mi se Necu zvake, vrati kusurTeam LAHOR
Odg: Nine Eagles Sky climber - slomljeno Reply #5 – May 17, 2012, 12:09:35 pm vrlo dobro objašnjeno......... probat ću sa vručim ljepilomhvala!!!!!!
Odg: Nine Eagles Sky climber - slomljeno Reply #6 – May 17, 2012, 12:11:39 pm probaj ih napraviti od neke plastike, npr. čaše od jogurta, plastične boce....nadji neku fleksibilnu, a žilaviju plastiku... MX-16S/Aurora9, Giles202, ASW28, PC9, Quad, Canary40Building: ME-109, ExtraLeki 300, Mig-7
Odg: Nine Eagles Sky climber - slomljeno Reply #7 – May 17, 2012, 12:15:55 pm Quote from: HBFly on May 17, 2012, 12:08:58 pmdao bi ti ja al ne znam odakle si, vjerujem da nisi blizu, ja sam iz posušja, ako si negdje blizu ja ti doniram, nemoj samo da šaljem poštom, moram u imotski ić a ne da mi seHBFly hvala na ponudi, cijenim to..... nismo nimalo blizu, ja sam iz čakovca. Budemo već složili
Odg: Nine Eagles Sky climber - slomljeno Reply #8 – May 17, 2012, 01:30:22 pm iman ja za prodati nekoliko paketa Lp Zoran
Odg: Nine Eagles Sky climber - slomljeno Reply #9 – May 18, 2012, 09:57:27 pm probaj sa folijom od diska iz floppy-a. struja zakon, nitro USTAV
Odg: Nine Eagles Sky climber - slomljeno Reply #10 – June 02, 2012, 12:26:45 pm Radi informacije spajanje krilaca se vrlo uspješno može odraditi sa rengen filmovima odrezanih na propisnu veličinu i ljepljenjem sa epoxy ljepilom. Mjesta spajanja su trajno elastična a veze jako dobre.