Odg: Muke po quadu Reply #15 – March 11, 2012, 07:38:57 pm Quote from: robi1kenobi on March 11, 2012, 07:18:58 pmDa, da, ovo je stvarno super složeno, nekaj slično sam si i ja zamislioBTW jučer sam stavio bateriju u quada, sve žice lijepo pospremio unutra (letili smo bez poklopca) i u jednom trenutku su žice za balansiranje izletile van, propovi su strgali plastiku, žice su se kratko spojile i paf - ode bijeli dim van dim iz baterije ili elektronike?mislim da je baterija manja šteta.... a poklopac je obavezan
Odg: Muke po quadu Reply #16 – March 11, 2012, 07:58:10 pm Na sreću iz baterije, izolacija se skroz rastopila, kad sam došao do quada činilo mi se da se zdimilo iz ESC-a/prijemnika, na svu sreću sva šteta je 15ak dolara baterija, moglo je biti 130$ prijemnik Sljedeći put niš bez poklopca
Odg: Muke po quadu Reply #17 – June 22, 2012, 07:03:28 pm Evo bilo mi je dosadno pa sam išao slagat Multiwii nazad u njega.Stavio 2.0 soft i na default postavkama mali radi Probao hover u dvorištu i super se ponaša, sad punim batke pa možda odem na livadu prije mraka, ak ne onda sutra, da vidimo kak to piči Inače DeX quad iz ovog topica je na prodaju jer mislim složit nešto veće, pa ak ima zainteresiranih možemo se dogovorit s MWC-om ili bez.