Problem s simulatorom... March 10, 2012, 09:15:34 pm Imam fms simulator, i čudno je upravljanje.Na ljevoj palici,gore i dolje je vrtnja oko svoje osi, ljevo i desno je gas.Na desnoj strani gore i dolje je ok,ljevo i desno je ok ( inače imam art-tech cesnu ). Spektrum dx7s i razni modelčeki
Odg: Problem s simulatorom... Reply #1 – March 11, 2012, 07:27:04 am dakle ovako trebaš si ga podesiti....otvoriš fms ideš u CONTROLS-ANALOG-JOYSTICK INTERFACE-MAPPING/CALIBRATIONotvori se tablica : rudder 1elevator 2aileron 3trotltle 4tail 1nick 2roll 3pitch 4 primječuješ da dvije stavke npr.rudder i tail imaju isti broj. moraš promjeniti te brojeve ovisno o komandama koje ti trebaju . mislim da ne postoje univerzalne postavke je na fms controleru mi je jedan setap ,na dx 7 drugi .uglavnom evo ti moje postavke za fms controler:rudder 4 inv ( invert označiš kvačicom)elevator 3aileron 1 invtrottle 2tail 4 invnick 3roll 1 invpitch 2 CALIBRATE-NEXT -FINISH-OK-OKako ti to ne proradi igraj se malo sa brojkama sistem si skužio POZZ!
Odg: Problem s simulatorom... Reply #2 – March 11, 2012, 05:15:27 pm A kužim sigurno će mi upalit zato što sam skužio kak to podesiš.Hvala puno,i nisam mislio da ću dobit tako dobar odgovor. Spektrum dx7s i razni modelčeki
Odg: Problem s simulatorom... Reply #3 – March 11, 2012, 08:30:27 pm Ne nisam uspio, a visim na tom 2 sata .Može odgovor ko ima stanicu od art-tech cesne,ili nekog ko doslovno zna kako treba postavit ? Spektrum dx7s i razni modelčeki