dvostruki kriteriji kod cenzure March 14, 2012, 09:08:31 pm cenzura nije za sve...... a ono mislim da nije fer..... daj se dogovorite kaj se smije a kaj se ne smije na forumu, pa da onda znamo svi......a ne da se brišu poruke kak se kome svidi....ak neko ne zna o čemu pričam, imam screen shot
Odg: dvostruki kriteriji kod cenzure Reply #1 – March 14, 2012, 09:36:35 pm ja ne znam struja zakon, nitro USTAV
Odg: dvostruki kriteriji kod cenzure Reply #2 – March 14, 2012, 10:17:44 pm gdje sto?Javi na PM Posljednji model:Sin V1: tezina: 7500 g, raspon: 70 cm, gorivo:mlijeko, kapacitet rezervoara: sve veci, izdrzljivost: 0-24
Odg: dvostruki kriteriji kod cenzure Reply #3 – March 15, 2012, 12:16:29 am ACTA radi Debljina je ozbiljan medicinsko-estetski problem koji se može riješiti dijetom, a glupavost je medicinsko - socijalni problem koji se NE može riješiti.YT kanal http://bit.ly/2lAbpIe
Odg: dvostruki kriteriji kod cenzure Reply #4 – March 15, 2012, 01:53:59 am a puno buke oko ne baš nečega Some days you feel like the Wright Brothers.And some days you're Icarus.
Odg: dvostruki kriteriji kod cenzure Reply #5 – March 15, 2012, 11:28:51 am mene samo zanima kad se brišu nepodobni postovi.... prije ili poslije se nekog otjera sa foruma .... zato sam rekel daj se dogovorite unaprijed... ili obavijestite nekog, obrisal sam ti postove zato i zato.... ili molim te ovaj razgovor ne spada u ovu temu, otvori novu , jer ovu čistim od OT-a..... ili za prodaju otvori oglas..... ili molim te kao moderator, nemoj vrijeđat druge isto kak ni ja tebe ne vrijeđam.....jer ova balkanska dobrodošlica zna uplašit nove članove i prije nego se predstave
Odg: dvostruki kriteriji kod cenzure Reply #6 – March 15, 2012, 01:10:39 pm Quote from: DeX on March 15, 2012, 11:28:51 ammene samo zanima kad se brišu nepodobni postovi.... prije ili poslije se nekog otjera sa foruma .... zato sam rekel daj se dogovorite unaprijed... ili obavijestite nekog, obrisal sam ti postove zato i zato.... ili molim te ovaj razgovor ne spada u ovu temu, otvori novu , jer ovu čistim od OT-a..... ili za prodaju otvori oglas..... ili molim te kao moderator, nemoj vrijeđat druge isto kak ni ja tebe ne vrijeđam.....jer ova balkanska dobrodošlica zna uplašit nove članove i prije nego se predstave DEX ima istine u tvome komentaru,clan sam na vise Foruma,vani i na prostorima bivse Jugoslavije ali sto se ovdje desava to je jedinstveno,na zalost ima istine u tvome napisu!tebi,Poz,Iv
Odg: dvostruki kriteriji kod cenzure Reply #7 – March 15, 2012, 01:39:05 pm Letači i ostali,mislim da bi se na forumu trebalo držati nekog reda, kako forumaši, tako i moderatori. Slažem se sa Dex-om, ali čini mi se da je problem i malo širi jer se ne odnosi se samo na izravno brisanje postova. Mislim na iskustvo sa vlastite teme u kojoj mi se javilo puno više onih koji nemaju pojma o temi nego onih koji imaju o tome što reći. L.P. J...... let bez jeze
Odg: dvostruki kriteriji kod cenzure Reply #8 – March 15, 2012, 02:04:56 pm Meni samo nije jasno kak se date isprovocirat od random likova koji pišu nešto na interwebsima.Filtriraj informacije i postove, ignoriraj ili se neozbiljno osvrni na one retardirane.Jedna jako korisna stvar bi bila ignore, ta opcija bi nam stvarno bila od pomoći
Odg: dvostruki kriteriji kod cenzure Reply #9 – March 15, 2012, 02:15:43 pm mislim da ignor po korisniku odavno radi....ja sam to uporabio za neke ali iskreno ne znam kako Debljina je ozbiljan medicinsko-estetski problem koji se može riješiti dijetom, a glupavost je medicinsko - socijalni problem koji se NE može riješiti.YT kanal http://bit.ly/2lAbpIe
Odg: dvostruki kriteriji kod cenzure Reply #11 – March 15, 2012, 02:35:45 pm Quote from: robi1kenobi on March 15, 2012, 02:22:16 pmAk saznaš molim te javiOdeš na svoj profil i editiraš si listu za ignoriranje, pogledaj si sliku u prilogu.Damir
Odg: dvostruki kriteriji kod cenzure Reply #12 – March 15, 2012, 02:40:07 pm Ideš, izvrsno, hvaalaaa!
Odg: dvostruki kriteriji kod cenzure Reply #13 – March 15, 2012, 02:42:04 pm Quote from: robi1kenobi on March 15, 2012, 02:04:56 pmMeni samo nije jasno kak se date isprovocirat od random likova koji pišu nešto na interwebsima.Filtriraj informacije i postove, ignoriraj ili se neozbiljno osvrni na one retardirane.Jedna jako korisna stvar bi bila ignore, ta opcija bi nam stvarno bila od pomoći ovo je tema o brisanju postova, iz OT razloga ili korištenja "uvreda"sad odmah nađem 10 tema u kojima je puno gori riječnik i OT je normalan..... no nije bitno, zaboravite..... neda mi se izigravat pravednika kad me u biti boli kiki cenzura i dalje
Odg: dvostruki kriteriji kod cenzure Reply #14 – March 15, 2012, 02:43:16 pm A valjda zato kaj su te druge teme pod drugim podforumima di su i drugi moderatori, zato nije brisano... Pretpostavljam tak nekak