iz povijest hrvatskog zrakoplovstva i modelarstva November 21, 2009, 06:48:35 pm mislim da bi ova tema dobro dasla na forumu zbog bolje promocije hrvatskog zrakoplovstva i modelarstva.molim clanove da stave interesantne informacije.
Odg: iz povijest hrvatskog zrakoplovstva Reply #1 – November 21, 2009, 06:50:39 pm ili modelarstva,to je nama blize,
Odg: iz povijest hrvatskog zrakoplovstva Reply #2 – November 21, 2009, 06:51:10 pm HRZ Samostalni Zrakoplovni Vod-Osijek (08.10.1991) HRZ Samostalni Zrakoplovni Vod-Osijek (08.10.1991)
Odg: iz povijest hrvatskog zrakoplovstva Reply #3 – November 21, 2009, 06:53:08 pm mislim da gledajuci šire trebali bi temu ex yu zrakoplovstvo.... tada ima materijama na sve strane i mogli bi sakupljati i linkati recimo ja sam jako fascniran onim aerodromom žerjava ili kak se vec zove na granici HR i BiH Debljina je ozbiljan medicinsko-estetski problem koji se može riješiti dijetom, a glupavost je medicinsko - socijalni problem koji se NE može riješiti.YT kanal http://bit.ly/2lAbpIe
Odg: iz povijest hrvatskog zrakoplovstva i modelarstva Reply #4 – November 21, 2009, 07:03:34 pm Quote from: marijom on November 21, 2009, 06:53:08 pmmislim da gledajuci šire trebali bi temu ex yu zrakoplovstvo.... tada ima materijama na sve strane i mogli bi sakupljati i linkati recimo ja sam jako fascniran onim aerodromom žerjava ili kak se vec zove na granici HR i BiHpa stavi sta imas.i u ex yu zrakoplovstvu hrvatska je imala veliku ulogu.
Odg: iz povijest hrvatskog zrakoplovstva i modelarstva Reply #5 – November 21, 2009, 07:17:27 pm Croats Bombing Leningrad 1942
Odg: iz povijest hrvatskog zrakoplovstva Reply #6 – November 21, 2009, 07:33:42 pm Quote from: marijom on November 21, 2009, 06:53:08 pmmislim da gledajuci šire trebali bi temu ex yu zrakoplovstvo.... tada ima materijama na sve strane i mogli bi sakupljati i linkati recimo ja sam jako fascniran onim aerodromom žerjava ili kak se vec zove na granici HR i BiHaerodrom se zove Željava i trenutno je u užasnim stanju Striker, listen, and you listen close: flying a plane is no different than riding a bicycle, just a lot harder to put baseball cards in the spokes.
Odg: iz povijest hrvatskog zrakoplovstva i modelarstva Reply #7 – November 21, 2009, 07:45:52 pm Mig-21BIS Croatian Air Forcei LEGENDA:Oba dva, oba dva, oba su pala!
Odg: iz povijest hrvatskog zrakoplovstva Reply #8 – November 21, 2009, 07:57:14 pm Quote from: mtesa on November 21, 2009, 07:33:42 pmQuote from: marijom on November 21, 2009, 06:53:08 pmmislim da gledajuci šire trebali bi temu ex yu zrakoplovstvo.... tada ima materijama na sve strane i mogli bi sakupljati i linkati recimo ja sam jako fascniran onim aerodromom žerjava ili kak se vec zove na granici HR i BiHaerodrom se zove Željava i trenutno je u užasnim stanjuišao je jedan moj kolega koji ima "štelu" tamo pa su bili i fotkali do besvjesti...imao sam sve te slike i zemetnuo ih negdje ...ali ima jedan forum o tom aerodromu i to je nešto fascinantno.... Debljina je ozbiljan medicinsko-estetski problem koji se može riješiti dijetom, a glupavost je medicinsko - socijalni problem koji se NE može riješiti.YT kanal http://bit.ly/2lAbpIe
Odg: iz povijest hrvatskog zrakoplovstva i modelarstva Reply #9 – November 21, 2009, 08:16:11 pm imam ja sve o njemu,stavit cu ovdje,
Odg: iz povijest hrvatskog zrakoplovstva i modelarstva Reply #10 – November 21, 2009, 08:17:48 pm stavi sta imas,a imas sigurno puno jer kad si se rodio avioni jos nisu letili.
Odg: iz povijest hrvatskog zrakoplovstva i modelarstva Reply #11 – November 21, 2009, 08:37:11 pm Quote from: hsaraga on November 21, 2009, 08:17:48 pmstavi sta imas,a imas sigurno puno jer kad si se rodio avioni jos nisu letili.
Odg: iz povijest hrvatskog zrakoplovstva i modelarstva Reply #12 – November 29, 2009, 07:15:09 pm Partizanska Eskadrila-Pozdrav Od Vuka Aleksića (tribute to Gabi A.)
Odg: iz povijest hrvatskog zrakoplovstva i modelarstva Reply #13 – November 29, 2009, 07:26:38 pm Malo ljudi danasnašim mlađim naraštajima prenosi činjenice iz povijesti hrvatskog zrakoplovstva.. iskoristit ću priliku i upoznati naše modelarsko pućanstvo da je među živim legendama i moj otac Slavko Podunajec nosioc osam svjetskih i trinaest državnih rekorda u padobranstvu .. šteta je što se tako malo spominju ljudi koji su cijeli svoj životni vjek dali zrakoplovstvu i obićno ih se tek sjete kad odu zauvjek ... zato podržavam prijedlog i dajte starija ekipo u akciju iz povijesti , neka se zna da je sjajna...A što se tiće aerodroma Željava mogu reći dosta toga -nešto manje od dva mjeseca radio sam na njemu (točnije u njemu) u bivšoj vojsci..inače aerodrom je kopija švedskog vojnog podzemnog aerodroma... vedro nebo i miran zrak želi vam vukovar
Odg: iz povijest hrvatskog zrakoplovstva i modelarstva Reply #14 – November 29, 2009, 07:31:10 pm gotovo nevjerovatna...