Sve je koliko para toliko muzike... zato sam i napisao da te na kraju izađe malo jeftinije nego neki t-rex samo sto se moras posteno poigrati da to sve sljaka kako treba..
Zato sve i platis skuplje pa se ne zajebavas (osim par sitnica)... no iskreno ja se volim igrati i kad nisam na livadi
I normalna je stvar da HK koji kompletan sa jeftinom elektronikom dođe 800 - 1000 kn ne moze letit ko neki helic 450 klase od 2500 -3000kn pa na vise , ali za te novce mozes i HK dovest u red potpuno jednako samo sto ces morat promjenit par losih djelova koji su odrađeni u skladu sa vrjednosti pa ih treba zamjeniti.
No fora sa HK je da tko hoce uci u ovaj hobi sa nesto manje novaca na pocetku moze... ima s cime letuckati i postepeno sređivati helic (u procesu nesto i nauci)... a moze ga nakon sto nauci osnove prodati i uzeti gotov proizvod da se ne zajebava ... sve je stvar izbora.
A osim toga nije stvar 100% ni u helicu jer ja se dam kladiti da ce neki od onih pravih znalaca sto profesionalno lete izvuc vise iz prosjecnog setupa HK nego vecina iz puno skupljih letala
Osobno nemam namjeru utuc cca 1000€ (ako ne i vise) u helic jer necu nikad doci do tog stadija da cu moc izvuc iz njega sve sto on moze podnjeti... nit za to imam zelju niti ikakve koristi od toga i s time se ne opterecujem.