depronske jedirilce (male) April 20, 2012, 03:11:32 pm pozz,jel ima netko plan za malu dperonsku jedrilicu ono free flight da sto duze bude u sraku ? raspon krila mi je max 60cm
Odg: depronske jedirilce (male) Reply #1 – April 20, 2012, 05:32:21 pm "Dali je to uvovste moguce", pitam se ja!
Odg: depronske jedirilce (male) Reply #2 – April 20, 2012, 05:37:05 pm Može i mogu biti izvrsne, potraži kod poznatog modelara Mitje: Depron Model Glider ovdje:http://ultralajt.webs.com/freeplans.htmDamir
Odg: depronske jedirilce (male) Reply #3 – April 20, 2012, 05:41:50 pm ovu ejdrilicu sam vidio vec na netu ali nisam nikad pravio,pokusat cu ali imam samo 6mm a nemam 3mm,robi tebe sam viđo vec jel znas gdje je onaj skup skole modelara sutra?
Odg: depronske jedirilce (male) Reply #4 – April 20, 2012, 05:42:40 pm Na školicu misliš? Ako se ne varam, u Lučkom (Zagreb)
Odg: depronske jedirilce (male) Reply #5 – April 20, 2012, 05:47:19 pm fuck sry na izrazu ali sam iz fking posavine u kojoj sam kako izgleda jedini modelar -.-
Odg: depronske jedirilce (male) Reply #6 – April 20, 2012, 05:48:52 pm Neka te to ne obeshrabri, samo deri, ako trebaš bilo kakav savjet ima tu hrpa ekipe na forumu koja će ti pomoći. Sretno se jedralkom
Odg: depronske jedirilce (male) Reply #7 – April 20, 2012, 05:52:38 pm imam vas milion iz zg-a koji me uce sve sto znam a vec sam sagradio 4 aviona ali jos nemam elketriku -.- a tu jedrilicu ocu onako iz ddosade kao i drge mini avione za free flight
Odg: depronske jedirilce (male) Reply #8 – June 25, 2012, 08:23:55 pm Ja sam svojedobno radio jednu koju mi je Diogen preporučio sa repnim komandama i letjela je fino sa primitivnim bungee startom ...iako ne previsoko (loš bungee). Sve u svemu izvedivo i leti solidno , ako se dobro sjećam moja je imala "flatbottom" profil ne baš idealan za jedrilice, ali turbo stabilan.
Odg: depronske jedirilce (male) Reply #9 – July 01, 2012, 11:20:05 pm pozz ljudi evo veceras sam uspio naterat printer da radi xD i ako se zvuci kao da umire ali je okej,startam s projektam free for all isprinto sam 15-ak mini planova za tkzv quick build ili fast build avione npr. f16 falcon,f4 phantom... medju njima sam isprinto i planove za onu jedrilicu s ultrajet,kad zavrsim fotkam i stavim ovamo ali to moze sad potrajat nekih nedjelju dana mozda i dvi posto nemam vise 3mm deprona ps.ako se netkom svidja neki avion nek javi pa mu ja proguglam planove i napravim mini