Odg: Raspis natjecanja u akrobatskom letenju "3. F3A Fizir-cup" Reply #15 – May 04, 2012, 09:28:35 pm Quote from: Nimbus on May 03, 2012, 02:13:26 pmNije valjda da sam ja uljez? Dokazat cu da se moze i s jako malim modelima odletiti osnovni program, sa rasponom krila od samo 63cm. Tko se nije prijavio, imate jos uvijek vremena za prijavu barem u Sport programu, jer figure nisu komplicirane, a vjerujem da ih sve znate odletiti, pa stoga ocekujem jos konkurenata u svojoj kategoriji! Nadam se da se ne ljutiš:). Vidimo se ujutro. Idem leći jer nam se dizati u 4 Jebo struju, samo nitro i benzin.
Odg: Raspis natjecanja u akrobatskom letenju "3. F3A Fizir-cup" Reply #16 – May 06, 2012, 01:34:06 pm Nekoliko fotkica od kolege Emanuela i mene, svaka čast sudionicima na prikazanome (po onom vjetru) i čestitke najboljima I jedan prigodan video (koliko su tehničke mogućnosti dopustile) 3. F3A Fizir-cup highlights | 5.5.2012.lp,Marko
Odg: Raspis natjecanja u akrobatskom letenju "3. F3A Fizir-cup" Reply #17 – May 06, 2012, 01:56:49 pm Super, mogu li se negdi viditi rezultati? Starenje je neizbježno ali zato odrastanje nije
Odg: Raspis natjecanja u akrobatskom letenju "3. F3A Fizir-cup" Reply #18 – May 07, 2012, 10:37:10 am Zahvaljujem svi natjecateljima, sucima, fotografima, gledateljima, ...Rezultati su u privitku. Pozdrav,Davor Balažićwww.id-fotostudio.hr
Odg: Raspis natjecanja u akrobatskom letenju "3. F3A Fizir-cup" Reply #19 – May 07, 2012, 04:01:41 pm S obzirom na vremenske prilike (jak vjetar), prva F3A tekma ove sezone uspjesno je odradena.Zahvaljujemo organizatorima na super organizaciji, kao i poslih godina, kvaliteta F3A letenja na malo nizem nivou, s obzirom da je to prva tekma u sezoni pa su svi natjecatelji jos pod dojmom zimskog sna.Drago mi je sto se opet puni sport kategorija (svaka cast ekipama iz Zadra i Kutine), i nadam se da ce ih do F3A u VG biti jos vise i iz dugih klubovaPozrav svima, Boris www.mak-velikagorica.hr
Odg: Raspis natjecanja u akrobatskom letenju "3. F3A Fizir-cup" Reply #20 – May 07, 2012, 07:07:29 pm Mali izvještaj sa tekme, rezultati, fotografije možete naći na http://www.ak-rudolf-fizir.hr/ .Vidimo se sljedeće godine! Life is simple; eat, sleep, FLY!
Odg: Raspis natjecanja u akrobatskom letenju "3. F3A Fizir-cup" Reply #21 – May 08, 2012, 05:06:02 pm Pohvale svima koji su odvojili vrijeme za f3a tekmu,hvala organizatorima na ostvarenju tekme i na tome sto su davali dovoljne kolicine piva sudcima tako da i ja dobijem pehar ma šalim se .Također sam zahvalan Dražićevom autu jer nije stao nasred puta do zadra kao onaj zadnji prosle godine.Nadam se jos tekmama za ovu godinu i jednoj domaćoj.Pozdrav iz zadra.P.S.bude još slika?Nasi nam nevjeruju misle da smo bili do lokalnog staklara!