docekao se setup i dijelovi pa dalje na posao.
kombiniram epoxy iz HK (0,86$-loool cijena za isti qrac ko bizon(42kn) a imam dojam da nekako i mrvicu brze/bolje lijepi) i nekakvo super brzo ljepilo za drvo-novo na trzistu,kao drvofix ali lijepi kao i epoxy za 5-6 minuta..potpuno suho za pol dana.pa cu vidjet kako koji spoj drzi i jel to ljepilo cemu..jedino nije za recimo lijepiti servo na stir i sl, no za spajat dva stiropora za sada se odlicno pokazalo.
a ovaj hebeni depron je toliko osjetljiv da imam vise fobiju primiti ga u ruke..iako krajnje pazljiv opet sam uspio polomit avion...a nije ni poletio
[attach=1][attach=2]
no da,idemo dalje.malo sam pustio help po svijetu i prikupio sam savjete odsvuda pa na kraju odlucih krenut s ovim setupom:
2212 1400kv 210W brushless
20A esc (ak zagusti tu su i 30 i 40)
2s 1300mah lipo(tog imam na lageru od cessne pa se nadam da ce biti ok)
mini 9g servaci-manji i brzi od klasicnih,taman za leptirica..nadam se
9x5 SF prop (iako proizvodac savjetuje 11x3,8SF,ali je ekipa koja ga je letjela rekla da za outdoor ipak radije 9x5..ima oboje pa cu isprobavat)
model mi sve bolje izgleda,pogotovo sada kada je dobio formu i osjetim ga u ruci. toliko je lagan,recimo glavno krilo, da ga pustim stojecki da padne a ono se ko list polagano spusti na pod..milina no zato ga nesmijes stogo pogledat jer ce puknut-jbga,moj prvi tanki depronac..
ostale su finese i mozda sjutra mapravim maiden..ajme,bas mu se veselim..ima nekaj u njemu..pogotovo kad vidim ova ogromna krila i jos vece kontrolne povrsine..ugl,posel je pri kraju pa cemo vidjet za kaj je sposoban ovaj leptiric
Hangar: Avanti V2 80mmEDF, Viper 90mmEDF, Stream Glider V2 EDF, Marlin 64mmEDF, UltraStick 35ccm, Carbon Cub Saito4T, EDGE 540 33ccm, Husky SE, Pichler ARROW, MPX Extra 330 SC, EFX Racer, Waco, Hurricane, FunCub, ZOHD Dart XL, Timber Evo, Fokker DR1, Futaba 7C/14SG & Spektrum NX8. Buggy 30.5ccm.