Prvobitno je bila zamisao napravit veliki quad, proporcionalno s veličinom došla je i težina i kapacitet baterije. Letjelica dobro leti i u ovoj konfiguraciji ako se nadoda 1+kg tereta, problem je što ja nemam iskustva s letenjem i gore je KK, jako je osjetljiva i respontna tako da sam morao radit krivulje na stanici i smanjit debelo žiroskope jer je klackala, sad su na 35-40%. I problem je što me malo i strah letjeti, bojim se tih propelera i nisam imao još priliku razvaliti pun gas jer mislim da bi otfrknila iz videokruga u sekundi. Nema čak ni puno vribracija, a za to su zaslužni gumirani damperi ispod motora, te cijevasta konstrukcija sa dosta mase u centru + što je platforma sa žiroskopima na gumenim damperima ali to nema veze sa snimanjem.
Kupujem DJI nazu pa cu prvo vidit što može odradit u ovoj trenutnoj konfiguraciji a onda ćemo za dalje vidit, fine tuning, propovi, ESC-i...
Puno snage i potiska = teško za upravljat (moraš bit heli freak)
S druge pak strane, možeš je dobro natovarit s opremom.
Nastavljam je dalje usavršavati, kada opet bude neki video podjelit ću ga s vama.
Što se tiče ESC-a ako se budu bunili na 400Hz refreash-a od naze, jednostavno ću ih preflash-at custom made firmware-om, RedBrick 50A je sa atmelom i N-fetovima, ima gotovih firmwara za quad ESC-e a nije isključeno da ću se i sam poigrat, kao što sam napisao na početku, elektroničar sam i nebi mi trebao jedan ESC zadavat glavobolju
Veselim se letenju a i s Vama ću podijeliti iskustva oko svih preinaka koje budem radio.
"inače stvarno ne vidim poantu letenja s 4 kile modela i 4S, 10 000 mAh,
treba to i napuniti, dva punjenja i ode akumulator u autu ako je ugašen"
Meni je to sve hobby, ono što bi se reklo for fun.
Nedjeljom vozamo i one nitro autiće, ko zna možda jedne nedjelje moj bude dostavljen quadom na startnu poziciju