Odg: Uskoro octa iz HK Reply #1 – September 26, 2012, 01:04:10 pm ne kužim zašto forsiraju to da se krakovi drže samo u jednoj točki za frame, a ne i na obodu i još u dubini kao svi ostali...mislim da je to mogući izvor vibracijama.što je ok za funfly, ali octu malo tko slaže radi toga
Odg: Uskoro octa iz HK Reply #2 – September 26, 2012, 01:14:39 pm Quote from: Tomislav_ZG on September 26, 2012, 01:04:10 pmne kužim zašto forsiraju to da se krakovi drže samo u jednoj točki za frame, a ne i na obodu i još u dubini kao svi ostali...mislim da je to mogući izvor vibracijama.što je ok za funfly, ali octu malo tko slaže radi toga Imaju male tolon serije pa samo prosiruju, nije novi dizajn, samo mjenjaju plate,no kad krene prvi idu i novi.
Odg: Uskoro octa iz HK Reply #3 – September 27, 2012, 02:36:17 pm Quote from: Tomislav_ZG on September 26, 2012, 01:04:10 pmne kužim zašto forsiraju to da se krakovi drže samo u jednoj točki za frame, a ne i na obodu i još u dubini kao svi ostali...mislim da je to mogući izvor vibracijama.što je ok za funfly, ali octu malo tko slaže radi toga totalno potpisujem, ja imam taj frame samo što je quad i kud je pločica premala nema mjesta za ništa još ima i nekih nedostataka, nikako mi se ne dopadaju okrugle ruke i način prihvata na pločicu što si i ti naveo, bolje bi bilo da je centralna pločica veća i da su ruke profil kocke 10x10mm i skroz u dubinu da ulaze a i same noge da su mrvicu duže da nije tako nisko pri zemlji. https://t.me/pump_upp
Odg: Uskoro octa iz HK Reply #4 – September 27, 2012, 02:48:38 pm ne vidim svrhu tako male okte.Ne stane ništa u nju a napravljena je za neke mikro reglere i mikro motore. www.jazz-copter.com