Eto mene sa prvim... ajmo ga nazvat... "flight reportom".
Niš polomljeno, par lakših udaraca. Izdržljiv je. Prvo sam probao dodati gasa da se malkice kakti odigne od tla u stanu, kad počne kliziti ulijevo i nikak da ga strimam. Valjda je bio ground effect...jest dok nisam skužio da je desna skija malkice niže. E sad nakon 1-2 minute kliženja okolo sam ga probal dići na barem 30 cm koliko mi je to skromni prostor dopuštao. i nakon što se odigne od tla je ok. Naravno osjetljiv je za moj ukus čak i na half rate...
Nema veze, moram se naviknuti pretpostavljam. Kućište ne prestavlja nikakav problem i sve komande se čine ok. repni rotor malo zanosi rep u desno i zahtjeva dosta lijevog trima ž, al izgleda kad ga maknem dalje od tla da se to izgubi, pa sam morao malo vratiti trim.
Sve u svemu tada je prva batka odlučila reći dosta za sad..
Pa sad punim opet one u daljincu je pokazuje samo donju crticu (činilo mi se da bi to moglo značiti da moram puniti). Fala bogu pa sam ikopal stari Trustov punjač za AA ćelije. Usput Wesp, jel su to nutra Nicd ili NiMh ćelije...nije bilo oznaka?
Svakako ide natrag u podrum po nove AA alkalne koje sam ...mulac...odneso skupa sa starim daljincem u podrum.
Tak da mogu tokom sutra napuniti sve ćelije koje imam pa da budu spremne za fino letenje popodne. Imam vremena na poslu da ih punim.
Ona letvica ne stvara probleme, a American duct tape i lipica kad je ukljhučim lijepo drže masku. To nem diral. Možda se s vremenom odlučim za bolju glavu (to bi se čini mi se zvao swash plate..cijeli set) kako bih mogao biti precizniji.
Tu bih sada molio par tipsa oko hooveringa sa Solom (vjerujem da i ostali FP helići imaju slične mušice). Kakve pojave uzrokuje groundeffect, što treba setupirati kod njega (možda sam tu kaj zaboravil) i sl.
Eh da. Što preporučujete Alkalne batke ili ove punjive ćelije kaj su nutra sada?
Nekako mi e čini da daljinac bolje radi sa alkalnim batkama.
P.S: Ne zamjerite na promjeni naslova, al mi se čini da će mi ovak manje ljudi zaobilaziti temu koji imaju heliće.