Interesantan spoj.... July 10, 2012, 02:52:28 pm Zivim u svicarskoj i jucer gledam vijesti, i vidim potencijalno dopar podatak za mene i ujedno za europu. Svicarska posta koja je jaka na azijskom podrucju i Francuska posta koja je jaka na americkom podrucju su se odlucile ujediniti te samim time postali najaca posta u svijetu... to je interesantno jer ce postarine za eu drasticno pasti te ce se cijela posta usmjeravati preko svicarske i francuske sto i nije tako lose ako se gleda danjasnje stanje.... samo se nadam da ce ujedinjenje brzo procesuirati----Nadam se da sam pomogao!!! [move]Fly With Your Fucking Soul-T-rex 600e, Raptor 30 v2, Outrage Velocity 50, -Hitec aurora 9[/move]
Odg: Interesantan spoj.... Reply #1 – July 10, 2012, 02:59:21 pm http://www.post.ch/en/post-startseite/post-konzern/post-medien/post-archive/2011/post-mm11-la-poste/post-medienmitteilungen.htmevo i linka [move]Fly With Your Fucking Soul-T-rex 600e, Raptor 30 v2, Outrage Velocity 50, -Hitec aurora 9[/move]
Odg: Interesantan spoj.... Reply #2 – September 24, 2012, 08:40:35 pm Apsolutno si pomogao,hvala na podatku...ja sam i do sada dobivao baterije preko Švicarske,a sve ostalo direkt Zagreb-Split (govorim o HK) Djeca i luđaci su iskreni u svojim kreacijamaMes
Odg: Interesantan spoj.... Reply #3 – September 24, 2012, 08:58:57 pm A zato ja čekam bateriju sa HK mjesec dana od uplate... Ovdje treba ići potpis - no ja sam nepismen.
Odg: Interesantan spoj.... Reply #4 – September 24, 2012, 09:11:09 pm Varadero,čini mi se da se radi o sigurnosnim sustavima(baterije su eksplozivna-rizična roba!?) ,a navodno Švica to radi bolje od ostalih...sve je politika a ima i nešto love. Djeca i luđaci su iskreni u svojim kreacijamaMes