Ne, Outrage je u govnima i izgleda da se gasi, prije 3D mastersa ih je napustio i Tareq, Bert se zaposlio kao nekakav menadžer i team pilot, ali ekipa se svugdje žali na quality control i stripanje zupčanika (i to apgrejdanih), itd. itd., novi model nisu izdali već dugo vremena, na (značajnijim) natjecanjima ih uopće nema, više ni Charlie ne razvija za njih...
HeliDirect je sve prebacio na Goblina, tak da se meni čini da će Outrage crknut, kitovi idu za parsto dolara na eBayu, znači da se valjda i rješavaju starih zaliha
Ali ti nisi uopće shvatio kaj želim reći, a to je da je nekad Thunder Tiger svima dao pljusku kad je došao s jeftinim Raptorom, nakon toga je Align dao pljusku Thunder Tigeru s jeftinim T-Rexom, a sad stoje na mjestu, niš ne razvijaju, kopiraju od drugih i u ničem nisu najbolji. Evo kad već spominješ Outrage - nedvojbeno leti bolje od Aligna (čitaj helifreak ak meni ne vjeruješ) i ima bolja rješenja, a opet firma tone. Ne kažem da će Align propast (ni TT dosad nije propao, nekim čudom su još živi), nego izgleda da je vrijeme za "neke nove klince"
Outrage je drek, problem je kaj je Align još veći drek
Ne znam zakaj si to primaš srcu?
BTW ja ću si uzet još jednog Outrage-a iako sam svjestan da "ne valja" - jebiga za Goblina nemam para