Vjerujem da si vidio link kojeg sam stavio na onaj test Futabe 7C na FPV, oko 4km sa stock antenom. Uzmi 8FG i miran si, izaći će i telemetrija za nju, vjerojatno s novim FW updateom. Spektrum ima loš link, na 1km stock 2.4 s FPV-om pada (testirao Žare iz ST), a i dosta su češći problemi s DX8i nego 8FG, da ne pričamo da je Futaba i fleksibilnija pri programiranju, super radi s Nazom (ako ju ikad kupiš, dobra je za štelanje gainova itd.), S-Bus je ludnica stvar, ima i kineskih prijemnika, 14 kanala (od toga 2 digitalna), jednostavno joj nijedna stanica u tom cjenovnom rangu nije niti blizu, pa čak nije niti fer uspoređivat 8FG s DX8 ili A9
Futaba mi je visoko na listi,
podrzava head tracking, ima zamjenske prihvatljive cijene,
steta sto nemaju modularnu varijantu ( T12 mi je pre skup, iako ce biti u lindingeru za oktober fest akcija nekih 25% dolje).
Cekam nasljednike po slicnim cijenama, kao ono iPhone 4 je ok ali 5 ...
X12D od frsky zvuci dobro ali nitko ne zna kad ce biti.
9XR ce biti jeftin pa mogu se poigrati i vidjeti kako radi.
8FG A9 XG8 i sl su kupnja za puno duzi period, a samo sam citao o vecini tih nisam ni u ruci drzao.
Vizualni najbolji dojam mi je
Jeti DC-16 i najavljeni DS-16 izgledaju fenomenalno,
XG11 transformer look.
No to je sve iz nekog drugog cijenovnog razreda, a nisu modularni i prijemnici su skupi,
no eto priznam da mi se svidjaju kako izgledaju.
Za multiplex profi novi sam vidio neke videe ali nisam siguran da li mi je pre plastican ili odlican.
Ne znam kako je s pulterusom na palceve.
Gledam i zamisljam, ali kad treba izbrojati lovu odustanem.