Odg: Shengenfest festival na granici sa Hrvatskom VIDEO Reply #15 – August 20, 2012, 11:58:29 pm svaka čast svaka čast
Odg: Shengenfest festival na granici sa Hrvatskom VIDEO Reply #16 – August 21, 2012, 01:06:34 am Predivno Pančohar F8X - Pančohar X8 MINI - Pančo Phantom 3 Pro
Odg: Shengenfest festival na granici sa Hrvatskom VIDEO Reply #17 – August 21, 2012, 02:46:30 pm Sada kada sam vidio stroj mi je jasnije zašto ste se odvažili preletati ljude premda i dalje mislim da to nije dobra ideja. lpToni
Odg: Shengenfest festival na granici sa Hrvatskom VIDEO Reply #18 – August 21, 2012, 03:02:24 pm Ništa nije sigurno ali kadkad je treba preč granicu. Ni nama nije bilo svejedno i nonstop smo pratili sve od vjetra pa do struje itd. Ako bi trebalo da ga pikira u koji stranu.Ali sve je prošlo i ovaj je bio skroz prečekiran prije toga, svaki sraf i stvar na njemu.LanzarKopterworx Lanzar______________________________________Sky is no limit. www.kopterworx.comwww.facebook.com/kopterworx
Odg: Shengenfest festival na granici sa Hrvatskom VIDEO Reply #19 – August 21, 2012, 04:30:55 pm Jel letite na 2.4GHz ili 433MHz ?Po antenama mi se čini 2.4 ...
Odg: Shengenfest festival na granici sa Hrvatskom VIDEO Reply #20 – August 21, 2012, 07:50:27 pm dal je ti stvarno stabilnije kada je motor ispod motora? Onaj lik u venlu me uvjerava u to e sada i ja razmišljam o toj konfiguraciji. Mene stvarno dojmi video kao takav, stvarno je stabilan makar nema nekog letenja više je neki hover i blago pomicanje ali to je i potrebno tu ali sve jedno super stabilno šta je je i koliko vidim nije zenmuse kojeg toliko hvalim. svaka čast www.jazz-copter.com
Odg: Shengenfest festival na granici sa Hrvatskom VIDEO Reply #21 – August 22, 2012, 07:47:01 am KOmande su na 2.4ghz a video link na 5.2ghz.@JazavacPa x konfiguracija se pokazala stabilnija u vjetru i kopter je malo manji, pa je transport lakši. Probaj pa čes sam da vidiš, dal je bolje. Nije tolko posla da prebacis na x i vidiš.lanzar Lanzar______________________________________Sky is no limit. www.kopterworx.comwww.facebook.com/kopterworx
Odg: Shengenfest festival na granici sa Hrvatskom VIDEO Reply #22 – August 22, 2012, 07:50:03 am Da da mogao bi probati i manji je i lakši jer fale 4 kraka a da ne kažem da na promjer od 700mm možeš staviti 13" propelere. E sada moram videjti što ću www.jazz-copter.com
Odg: Shengenfest festival na granici sa Hrvatskom VIDEO Reply #23 – August 22, 2012, 10:26:34 am U toj konfiguraciji bi i redundantnost trebala biti bolja!?lpToni
Odg: Shengenfest festival na granici sa Hrvatskom VIDEO Reply #24 – August 22, 2012, 10:37:19 am Na mikrokopteru je bolja ali na dji nije. Mikrokopter ima drugčiji mixer. Dji ima glup mixer. Možda i napravimo ručni mixer za motore.Lanzar Lanzar______________________________________Sky is no limit. www.kopterworx.comwww.facebook.com/kopterworx
Odg: Shengenfest festival na granici sa Hrvatskom VIDEO Reply #25 – August 22, 2012, 10:51:13 am Znači ipak MK. lpToni