Odg: gdje naći crack za phoenix rc? traži me pho... interface
Reply #1 –
ovak..ja sam pretrazio sve i svakaj i nisam nasao interface. to bi trebao biti emulator za prepoznavanje stanice koju koristis i rekli bi softverski sigurnosni kljuc.
iako sam nasao jedan stari za verziju v3.0,tek kasnije sam skuzio da to uopce ne trebas. niti ikakav crack ni ikoji qrac da igras phoenix.
jedino kaj trebas je da si uzmes onaj dongle kablova 12-1 ili 9-1 (ja koristim 12-1), ukljucis ga u komp, spojis stanicu-NE KALIBRIRAS NITI ISTA NAMJESTAS U POSTAVKAMA WINDOWS-a, i lijepo se igras.
igru sam skinuo s njihove stranice, isto tako i updejtove, osim kaj sam nakom v3.0 s ili t morao updejtat na 4.0 itd. rucnim putem i nakon nekoliko pokusaja jer nije htio automatski iako stoji u uputama da bude sve sam odradio.
znaci, ukljucis 12-1 usb simulator, spojis stanicu, upalis igru, u opcijama odredis svoju stanicu ako je ima a ako ne onda napravis svoju i to je to.
nikakva kalibracija i ostalo kaj se inace radi ovdje ne treba.puno price po netu i svakakva iskustva no rjesenje je krajnje jednostavn. ukljucis i igras.
eto, valjda sam ti pomogao kao i drugima jer sam i sam prosao svakojakih savjeta od ekipe s foruma i sire i na kraju sam sam morao sve posloziti.a kako rekoh, samo sam sve spojio
Hangar: Avanti V2 80mmEDF, Viper 90mmEDF, Stream Glider V2 EDF, Marlin 64mmEDF, UltraStick 35ccm, Carbon Cub Saito4T, EDGE 540 33ccm, Husky SE, Pichler ARROW, MPX Extra 330 SC, EFX Racer, Waco, Hurricane, FunCub, ZOHD Dart XL, Timber Evo, Fokker DR1, Futaba 7C/14SG & Spektrum NX8. Buggy 30.5ccm.