punjenje preko balancera December 12, 2009, 04:54:17 pm pozz posto sam imo prije rc autic punjenje sam odvijao preko dean konektora i drugi konektor lipice upikno u balancer,ali sad sa helijem imam neki pi.. micro konektor koji samo sluzi da bi helic vuko struju za let a batka se puni prekobalancer konektora na tvornickom punjacu koji dode uz e-sky heli...pa se pitam da piknem tu lipo u svoj peak punjac na balancer port jel bi se isto punila ili bi moro nabavit i taj micro konektor i lemit na kabel punjaca??? probo bi ja to alisvi znaju kakve su lipo kad im nesto ne pase i pocnu "bujat"
Odg: punjenje preko balancera Reply #1 – December 12, 2009, 05:08:25 pm Sve zavisi koji program imaš na punjaču.U koji punjač je u pitanju?Mislim da Turnigy Accucel 8 ima tu mogućnost.Neka neko potvrdi. Jebo nitro i benzin , struja zakonhttp://www.rcwings.webs.com/
Odg: punjenje preko balancera Reply #2 – December 12, 2009, 05:37:48 pm evo odvazio se i probo i pise conection break i ni mrdanja znaci nemre fala na pomoci ali moze i potvrda odgovora mozda nabavim jedan koji moze na taj nacin punit