Konačno uhvatio malo vremena i počeo slagati!
Ugradio servo za smjer u trup,predviđene sajlice (push-pull).
S modelom se dobije samo šturi i totalno bezvezan manual na nekakvom mini cd-u sa par slikica tako sa treba sve raskopati i probati pogoditi što bi gdje trebalo ići.
Napajanje će ići sa LiPo 2s+UBEC pa sam stavio vanjski "heavy duty" prekidač da ne moram stalno otvarati kabinu koja je na dva šarafa.Dakle,ugradio sam prekidač.
Servo za dubinu ide na sami rep.Na forumima sam pročitao da kormilo repa hoće otići u flatter jer su dvije polovice povezane tankom osovinom pa sam se odlučio za dva serva.Budući da su rupe za servače u repu predviđene i već izrezane,nasuprot jedna drugoj,ne stanu dva standardna serva po dubini.Zato sam odmah naručio dva nova BMS-a 706MG,"low profile",pa bi to trebalo štimati.
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=8784Postojeće BMS-ove servače sam ugradio u krila za elerone.Sad je na redu izrada ekstenzija za repne i krilne servače.
Nastavak slijedi.Obečajem da ću ovu orijentalnu plahtu okrenuti na drugu stranu da nije tako šareno i tamno.