MK dakovo October 11, 2012, 10:08:18 pm Modelarski klub Dakovo je osnovan 2010 klub ima pet aktivnih clanova.Evo da se i mi malo pretstavimo ovim putem bi se htjeo zahvaliti modelarskim klubovima Sl brod i Vukovar koji su dosta potakli ideju da i mi otvorimo klub u dakovu.Ujedno pozdravljamo i sve klubove u ljepoj nasoj i šire nasa vrata su otvorena za sve modelare.Mi smo stvarno aktivni u modelarstvu leti se po svim godisnjim dobima i sa svim mogucim letjelicama evo priprema se i dosta slika i videa pa cemo koji dan staviti na forum.Pretsjednik kluba Tomislav (mućke)
Odg: MK dakovo Reply #1 – January 29, 2013, 12:22:54 am Složili smo video o MK Đakovo čim se uploada na Youtube biti će podjeljen. COME IN PEACE & GO IN ONE PIECEJeti DS16 Carbon Line & Electric Helis
Odg: MK dakovo Reply #2 – January 29, 2013, 09:27:57 am Pozdrav i vama, prije par godina su bili dečki iz Đakova kod nas u Osijeku na modelarskom mitingu i zmajadi, znam da je bila i trgovina Monstershop , no nestadoše sa scene . Poslije ni traga ni glasa, a i imena sam zaboravio.U svakom slučaju dobro došli. Ovdje treba ići potpis - no ja sam nepismen.
Odg: MK dakovo Reply #3 – January 29, 2013, 12:27:08 pm Video je postavljen u drugoj temi:http://www.flyfreak.net/moj-hangar-i-snimke-letenja/hangar-iz-dakova-i-snimke-letenja/QuotePozdrav i vama, prije par godina su bili dečki iz Đakova kod nas u Osijeku na modelarskom mitingu i zmajadi, znam da je bila i trgovina Monstershop , no nestadoše sa scene . Poslije ni traga ni glasa, a i imena sam zaboravio.U svakom slučaju dobro došli.Aktivni smo, aktivni, samo trgovina nije više baš aktivna, znaš kakva je situacija sa tim stvarima.Svakako se vidimo na slijedećoj zmajadi, BTW u našem promo video sam umontirao i par kadrova sa zmajade COME IN PEACE & GO IN ONE PIECEJeti DS16 Carbon Line & Electric Helis
Odg: MK dakovo Reply #4 – January 29, 2013, 01:11:16 pm Odlično, sjećam se jednog kadra kad smo se zamalo sudarili na maloj visini, nisam znao da se snima sa modela Nadam se da se vidimo onda ove godine opet... Ovdje treba ići potpis - no ja sam nepismen.
Odg: MK dakovo Reply #5 – February 08, 2013, 02:11:14 pm Evo još jedan video:Turnigy Thunderbolt, Easy Glider, FPV Quadcopter F450 COME IN PEACE & GO IN ONE PIECEJeti DS16 Carbon Line & Electric Helis
Odg: MK dakovo Reply #6 – April 29, 2013, 11:01:12 am Automodelarska sekcija na djelu http://www.youtube.com/watch?v=rcIqI-Kjvh0 COME IN PEACE & GO IN ONE PIECEJeti DS16 Carbon Line & Electric Helis
Odg: MK dakovo Reply #7 – May 10, 2014, 03:36:03 pm MK Đakovo se malo potrudio prezentirat svoje djelovanje u gradu i malo približit građanima grada da vide o čemu se to radi, a sve to u sklopu več tradicionalnog malog auto show-a đakovštine 10.5.2014.Par slika COME IN PEACE & GO IN ONE PIECEJeti DS16 Carbon Line & Electric Helis
Odg: MK dakovo Reply #8 – May 10, 2014, 03:39:27 pm I par slika iz zraka COME IN PEACE & GO IN ONE PIECEJeti DS16 Carbon Line & Electric Helis
Odg: MK dakovo Reply #10 – May 10, 2014, 05:23:22 pm Quote from: novizagi on May 10, 2014, 04:24:19 pmbravo za organiziranu promociju!Hvala! Znači dobro smo ispromovirali Osječko Evo šta su me nagovorili da radim, sva sreča da sam imao taj mali stršljen pri ruci jer bi inače morao sa velikim quadom http://www.youtube.com/watch?v=YAzm4seozaQ COME IN PEACE & GO IN ONE PIECEJeti DS16 Carbon Line & Electric Helis
Odg: MK dakovo Reply #11 – May 10, 2014, 06:42:19 pm definitivno najjaci stand. sve na jednom mjestu bilo je i auta, aviona, multikoptera, helikoptera,...Sent from my iPhone using Tapatalk Sjedi mrav na banderi i umače keks u struju
Odg: MK dakovo Reply #12 – May 10, 2014, 06:53:39 pm svaka čast , samo rokajte dx7hibrid 480 prodefiance 285 ,micro 180
Odg: MK dakovo Reply #13 – May 11, 2014, 04:43:53 pm Letilo se svagdje http://www.youtube.com/watch?v=5yRwvFNbFpM Kudikamo je bolje znati o svakoj stvari ponešto nego o jednoj sve.
Odg: MK dakovo Reply #14 – May 11, 2014, 05:02:03 pm Imali smo i živu svirku Kudikamo je bolje znati o svakoj stvari ponešto nego o jednoj sve.