4tm uskoro i meni stize jedan apm pa cemo se cuti svakako posto nemam bas puno iskustva s istim iako sam vec ima priliku cackati i letit jednog te stvarno ima velike mogucnosti posebno mi se svidaju waypointovi sto naza nema
Ovo mi se ruke tvoje svidjaju a i noge su fora. Dali imas ruke za prodati iako meni pase da nisu cijele tako izbusene/prorezane bar do centralnog dijela tji da ima mesa tamo gdje mi idu sarafi kroz centralni dio
btw
evo i moje hexe za zujanje ice gore brushless gimbal vec imam jedan pravljeni ali ce se pravit manja verzija tj laksi samo za go pro s puno manjim motorima(na ovaj moze ici i neki veci aparat te nisu potrebni ovoliki motori za gopro a samim time biti ce laksi gimbal i ono najbitnije duze vrijeme leta jer trenutno je neki 7min s gimbalom)
gimbal treba i hexa jos malo treba tuniranja ali i ovako sam vise nego zadovoljan
sto se tice frame na kraju mi drago sto ga nisam prodao jer je zakon nema vibracija cvrst ko kamen a lagan.
postavim uskoro i slike gimbala a i same hexe (ukratko dji nza + gps, 4s 5000mAh 13-ak minuta leta iako su baterije vec zasluzile mirovinu tako da mislim da bi mogao i duze cca 15ak min bez gimbala.
da napomenem ovo je prvi test let s nebalansiranim starim plasticnim elisama 10x4,7 a i motore bi trebao balansirat jer sam skinuo naljepnice i stavio nove lezaje(sad je pjesma nema vise zujanja i da melju
jos kad se balansiraju i dodju carboni propeleri to ce biti pjesma. jos malo tuniranja gainova i gpsa - iako nema potrebe
(nabrzaka iskonfigurirao i upisao xyz nisam puno pazio jer nisam mogao docekati da vidim dali uopce leti posto su mjenjani lezaji )
banga