Definitivno dobar i stabilan hovering, pogotovo ako uzmemo u obzir da setup ne uključuje gps za stabilizaciju pozicije, a sto se tice ulozenog truda i vremena u postimavanje KK2 plocice to da ni ne spominjem. Definitivno jedan od najstabilnijih koji sam vidio sa KK2.
Dali si probao kako se ponasa prilikom brzog spustanja ili obrusavanja, a također i voznja pod vecim nagibom s ovim novim firmware-om?
Nisam stigao jos fino ustimati, treba ponovo podesiti nakon novog firmwera, no brojevi su blizu prijasnjim vrednostima.
No mrak i prostor na kojem nisam do sada letio malo ogranicava, ima sigurno prostora za jos bolje.
Cini mi se da nije problem voznja pod velikim nagibom ali nisam do kraja isprobao, na staroj verziji mozes jako nagnuti.
Spustanje je na quadu vecinom uzrokovalo malo treskanja no na hex vec u starom firmweru spustanje je glatko i stabilno, sada djeluje jos stabilnije spustanje.
Za vikend ako vrijeme posluzi cu vise letjeti i testirati. Drugacije je po danu, a za fino stelovanje ipak trebam bez vjetra i na miru. Ovo sam dosao s posla uzeo hexu i pjeske do najblize lokacije na kojoj ima makar malo slobodno a onda sam produzio do dvorista kolege ali je vec jako zamracilo pa je on malo snimio mene dok letim.