imam problema sa uploadom slika... probat cu još ispod stavit, ako ne molim moderatora da mu pošaljem, slike sam smanjio, svaka je velika 750 KB...
evo nekaj slika, iako se još čeka servo koji je krepao, helioption blok bez poklopca potisnog ležaja koji zajedno sa šarafima nije došao (kontaktiro fastlad i rekli da ce poslat). možete primjetiti da nema push rodova, to je zato kaj su šipkice 1,7mm, Alignove su 2... to sve govorim jer su i kuglice različitih dimenzija, Alignove su veće... nije to niš problem, dolaze mi svi dijelovi, e ali bi mi jedino dobro došla nareznica 2mm, e kad bi ju netko tu imao.... još ja tu moram zdistancirat roll servače, za to sam kupi karbo ploču pa ću napraviti mini frame ili distance...kaj god.... u svakom slučaju ima posla po njemu, mrle mi je posudil i svoj stari align swash koji je fakat nebo i zemlja spram ovog sa hk.... samo su glavčina , blade gripovi i antirotation arms od HK. koji su stvarno ok i jako dobri pa ih preporučam ako ce ih itko trebati kao spare... nadalje se vidi carbo rep, carbo push rod.... mrle je postavio esc tak dobro da ko da je svaka žica napravljena za tu poziciju, sve paše savršeno i nigdje nebu bilo chaffinga i to...
, cijeli mehanizam tak lijepo klizi da repni rotor može zvrtit cijeli mehanizam (naravno bez velkih lopata) par puta kad ga zaspinam prstom
je malo skuplji sad jer je dorađivan, ali mislim da sam još uvijek jeftiniji od Align kita... s time da osim repnog bloka, zupčanika i skija ne postoji druga plastika! stižu još i ona ojačanja za frame, makar uz heli option stvarno možda nema smisla, ali neka, kad su već naručeni, budu se i stavili
jao jedva čekam...
OPET PITANJE DA SE NE ZABORAVI: jel ima tko nareznicu 2mm da si skompletiram push rodove za glavu? pliz