Odg: pad letjelice
Reply #173 –
Evo danas je pao i moj jastreb. Letio sam klasika na otvorenoj livadi sa kolegom. Dignem ga i pokazem mu malo kako je stabilan u GPS modu, letim nekih 3min, odem od sebe cca 300m, letim na cvike, slika super, okrenem se i prebacim u altitude. Krenem nazad i nakon nekih 100m , quad naglo krene sa nosom naprijed prema zemlji, ja brzo u manual izravnam ga, maknem cvike, vidim ga na 50m od sebe, ali nema sanše , on je nakon sto sam ga izravnao letio 10m jos ravno i onda kao da si ga nastrijelio ful gas i opet nosom naprijed i ful impact u asfalt. Ja apsoluttno nisam imao kontrole nad njim. Zvuk je bio užasan, pao je tocno na gimbal. Sva sreca da je kamera bila u kucistu , odletila u travu, ali njoj apsolutno nista. Tako sam sklupljao 10min dijelove i kad sam sve sabrao mislim da cak i nije tako strasno. Savinule su se prednje ruke, frame je ostao netaknut, samo se odvojio na gumicama. Pukla prednja dva propelera, motori ogrebani, ali mislim da im nije nista.
Kasnije idem gledat snimku leta i spazim ovo. Tocno gdje sam prebacio u atitude gopro je prestala snimati , neznam zasto. tako da ni nemam snimku pada, ali frend je snimio foticem,