Nisam ja pilotirao, nije moja letjelica, ja sam je samo složio i radio testiranja i podešavanja zatim je predana u ruke gospodinu čiji su ovi videi, zanimljivo prije ovoga je odradio more letova, svaki dan i to po više, jedina stvar koju ističe da mi je jako čudna a prethodila je ovome je da kada nekoj večoj brzini vrati elevator u centar, dakle stane i on se sam počme vračat unazad jedno 10m (u GPS modu), ali samo pri malo večim brzinama. Wookong je bio stavljen potpuno novi, flešan na zadnji firmware da se omoguči 50 waypointova, nikakve karafeke i modovi nisu bili rađeni na njemu, sve propisno poštelovano, sve lemljeno što se moglo, da bude što manje konektora u igri.
Naginjala se u stranu, bez da se da iskontrirat i onda budući da mu je bilo žao odma je obrušit i srušit tu gdje je blizu (a možda je trebao u ovo raslinje), da je održi u zraku morao je dodati gas i tako ju je uspjevao dobit na trenutke, generalno komande su bile u banani, čim bi se maknula iz levela divljanje bi počelo i onda opet gas da ne završi na zemlji, neki nagibi su bili skoro pod 90, a bila je večinom u att, svaki pokušaj da se približi nazad rezultirao je još večim udaljavanjem.
Evo još jedan primjer na youtube-u koji nema veze s ovim, jedan signal prema motoru se otpojio točnije nije niti bio zalemljen (u wookongu) nego je privremeno dobivao spoj kroz metalizirani provrt na PCB-u, normalno ovo bi wookong trebao prepoznat kao gubitak motora te kompenzirat s ostalima da ostane u levelu i pri tom se rotirat, pilot bi tada trebao prebacit u course lock i moči je vratit nazad i spustit bez večih problema, ovi nisu bili te sreče, nakon gubitka signala prema jednom od motora očito je sve ošlo u...
Zašto?
Wookong su testirali na gubitak motora, to da i to kada motor samo iznenadno stane i više se ne pokreče, ali što se dogodi u ovakvoj situaciji?
Vibracije su uvijek prisutne, negdje više negdje manje, ovdje su one u suštini isprekidale u svojem ritmu ovaj signal prema motoru, tako da je taj ESC dobivao neku isprekidanu "kaosnu" verziju signala i vjerovatno je nešto proslijeđivao na motor, e to je ono s čime se wookong vjerovatno nije mogao nosit.
http://www.youtube.com/watch?v=sRk6OLbNZ2s