Evo da ne otvaram sto i jednu temu idemo ovako....
Inace zanimacija mi je auto modelarstvo skoro desetak godina... Stvari su se promjenile kad mi je bolja polovica poklonila klona t-rexa 450...
E sad, kako to obicno biva nije se moglo dogodit da mi se hely zamjeri i pa da jednostavno nastavim sa onim sta sam radio do sad, vec suprotno... ovo je potpuno novi izazov, a i najbolje od svega ne moram na stazu vec bilo koja veca (ogromna u mojem slucaju) livada sluzi svrsi...
Na auto modelima sam naucio da ukoliko je stanica losa i model nikakav, sve skupa izgubi draz i pomalo se zamjeri. ( Npr repni servo na ovom g...u ne radi nikako, sve ima lufta etc...)
Sad kako sam rekao gledam u dogledno vrijeme nabavit neki ozbiljniji hely i stanicu pa iz tog razloga gledam ovu futabu, tako da je taj dio rijesen i sa stanicom sam miran do penzije
Pitanje vezano za hely; T-rex 700, 800? Dali to ima bilo kakvog smisla za nekoga tko moze drzat hely u zraku, ali tu prica prestaje? Naravno volja je velika i nece nestat od danas do sutra...
Pitam jer bih definitivno htio preskocit onaj dio koji sam imao sa modelima auta i koji na kraju ispadne daleko skuplj (mijenjajuci modele dok napokon ne dodjem do spoznaje da to volim i investiram u nesto konkretno sta se da podesit i vozit kako spada)
Hvala na odgovorima...